Дневен хороскоп - 20 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Убеждение: "През този ден ще следвам вътрешната си нагласа!" Подгответе се добре, защото е възможно деня да премине в изпитания на комуникативните ви способности?! За някои, на хоризонта е оферта, за която дълго са мечтали и сега от вас зависи да я разработите по подходящ начин. На лично ниво предстои да подложите на размисъл стара връзка, а някои от вас ще изпитат нова тръпка и това може да ги обърка?! Възможно е да уредите парични постъпления чрез финансова институция, ала детайлно прегледайте клаузите и не вземайте оптимални суми. Не се впускайте в излишни флиртове - има какво още да се желае!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Убеждение: "Вселената е пълна с позитивни изненади!" Контролирайте емоциите си и защитавайте справедливостта на принципите си! Възникналият стар проблем между роднини ще ви накара да се замислите над доброто, като цяло, а това ще разконцентрира дневните стремежи и ще ви изнерви?! Желателно е да обърнете внимание на алтернативи, премисляйки съответните претенции и условия в личния ви, социален статус?! Не отстъпвайте пред нищо, ако околните подложат на проверка отговорността ви - създайте си градивна стратегия и по никакъв начин не допускайте да разубедят мотивацията на решенията ви!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Убеждение: "За правилните постъпки се доверявам на интуицията си!" Няма да ви е трудно да следвате приоритетите си, тъй като знаете какво искате и как да го постигнете?! Днес провеждайте добре обмислени, разумни общувания! За да се понравите и угодите на другите, не обещавайте изпълнения на неща с непосилен характер - така ще се дистанцирате от рисковите ситуации. Ще има подвеждащи ситуации, които ще ви подразнят с предложения за солидни финанси! Предразположете към доверие половинката си, докажете взаимната си обич и толерантна подкрепа! Вечерта използувайте за баланс на мислите!

РАК 22.06 - 23.07

Убеждение: "Докосвам се до истинската си Същност и имам идеи за промяна!" Слънчеви сте и силно мотивирани за реализацията на плановете си! Ще усетите, че изпитват лоялността ви?! Колкото и да сте сигурни в компетентността си, днес не си налагайте мнението на никого, оставете околните сами да избират и преценяват. Ако накарате близките си да се чувствуват виновни, това ще е голяма грешка и не е изключено после да съжалите?! В сърцето ви са неудържимите сантиментални чувства, с изворна любов! Не обръщайте гръб на мили обаждания и близко споделени моменти - прекрасно е да сте нужни, предпочетени и заслужено обичани!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Убеждение: "Приемам случващото се като урок, с изразителна степен на доверие!" Работата ви е преизпълнена с отговорност и мисли за преустройство и нови методи на приложение. Пожелали перфектност в ангажиментите си, не си давате сметка за умората и нуждата от релакс?! Дневната ви интуиция работи в помощна насока, и е препоръчително да не се ръководите от мнението на другите - следвайте личните си усещания и предпочитания! Не допускайте да се замесите в "кълбо" от взаимоотношения с някого, който едва ли заслужава вниманието ви?! Преценявайте всичко от гледната точка на стремежа си!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Убеждение: "Не се страхувам от актуалните предизвикателства - без колебание преодолявам бариерите!" Всичко при вас е любов, но не и в разумен капацитет! Работата търпи компромиси, не особено желани от вас, Приемете интуитивната си ръководна посока и следвайте убежденията си в любовта - предстои дневен размисъл?! Дарете си пълна свобода полета на мислите си, тъй като болшинството от вас ще се почувствуват окрилени от градивна енергия, необходима за насока в плановете. Вероятно ще направите нещо нестандартно и запомнящо се, без да позволявате подвеждане?! Не се предоверявайте на случайности, особено ако са странни!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Убеждение: "Приемам силата на любовта заедно с вярата и мъдростта към ситуациите!" Не се спирате пред дневните особености и при вас всичко изглежда по предварителен план зададено - всъщност то е така?! Обнадеждени сте да се справите с проблемите, но ви е нужна почивка с позитивни хора и любими занимаания! Целенасочено подбирате приоритетите си - днес се налага да докажете своите ценности, личен подход и адаптивни начини за гъвкаво справяне с обстоятелствата. Бъдете мили и любезни със заобикалящите ви, дори в любовта ще има компромис и опит за прошка! Изяснявате си някои противоречия от миналото си!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Убеждение: "Приемам нещата такива, каквито са - те имат специално послание към мен!" Овладейте емоционалното си състояние и започнете да вършите приоритетните си задачи! По много значим начин настъпват съдбовни знаци с полезни уроци?! Внимавайте с добрината си - намалете леко алтруизма! Много от вас озадачено ще погледнат на обществения и личния си живот, при които ще открият взаимодействие, преливане и пренасяне на ангажименти без установена граница! Конспектирайте важните задачи, съхранете ги и не предоставяйте нечие право за страничен контрол! Вие имате планетарна защита и от всичко зависи от възприятието!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Убеждение: "Внимателно преценявам заобикалящите ме ситуации - контролирам се!" В работата ще се чудите какво градивно общуване да приложите? Колкото и да умеете с някои доминиращи подходи, за вас остават недоразумения и съмнения, а те от своя страна са бързо преминаващи?! Изглеждате балансирани, с овладяни постъпки и динамичен напредък! Но, това е само за пред приятели и близките ви! Дълбоко в себе си се борите с несправедливите обстоятелства и сте доста изморени от липсваща подкрепа и постоянно връхлитащи разнопосочни емоции. В крайна степен, вие знаете как да получите подкрепа от околните - действайте с успех!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Убеждение: "Реализирам идеи от миналото и се стремя да бъдат мой стимул!" Опитайте се да запазите емоцията в контактите, контролирайте излиянията си и се съобразете "кой" заслужава доверието ви! Показвате на околните целенасоченост, принципи и характер на поведение! В работата има какво още да се желае и не липсват дуалистични реакции. Не давайте външен облик на самотата си - сега е момента да разкриете чувствителността си пред обекта на вашите желания, въпреки, че се чудите дали е подходящия човек?! Сърцето знае посоката - бъдете оптимисти. Вълнуващ ден за любов: с копнежи, откази и вричания и разбира се за признания!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Убеждение: "Обичам и имам доброто намерение да простя разминаването в отношенията ни!" Не бързайте в служебните ангажименти, защото твърде е възможно да разберете за определени несъответствия. Препоръчителен е конспектиран размисъл по посока непримирими амбиции и мотивации от миналото?! Днес не обърквайте приятели и близки, относно вашите желания и реални състояния - запазете самообладание, стил и изисканост! Ще се наложи да си изберете доверено лице, за да излеете насъбралото се количество емоции и размисли. Може да бъдете привлечени от непозната личност, с много коректно поведение - проверете там нещата!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Убеждение: "Който е с мен, ще намери начин да докаже искрените си намерения!" Не е нужно да доказвате накъде "клонят" амбициите ви, тъй като не толерирате съмнителни действия и не се ангажирате с провокации! На мнозинството им е необходима обхватна ревизия, паралелна с личния и обществен сектор?! Част от всеотдайната ви работа ще трябва да бъде трансформирана в изискана подобна и от околните, където баланса е задължителен, ако се търси справедливост и хармония?! Ще осъзнаете за пореден път своята уязвимост, ранимост и несъответстваща с наложените ви принципи морална идентичност! Рдв ви нежен жест от позабравена личност!

Станете почитател на Класа