Дневен хороскоп - 18 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Дневна фраза: "С ГОТОВНОСТ И С ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ СЛЕДВАМ ПРИНЦИПИТЕ СИ!" Бъдете хора със стилна комуникация, взискателни към околните си контакти, като се постарайте да избягвате ненужните срещи и запознанства! Внимавайте с приятелското обкръжение, измежду което прозира подмолен интерес към вас и опити за манипулативни действия. И всичко това, няма да ви изненада, след като се досетите за мотивите! Внимавайте и с близки, поставили ви в обсега на мнението си! В работата сте добри и отговорни, ако не се отклоните от мотивационната си програма, подкрепена с позитивна нагласа. Възможни са дребни спорове с половинката, но бързо преминават и ги забравяте - това е начина!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Дневна фраза: "ПРИЕМАМ С ЛЮБОВ ИЗОБИЛИЕТО НА ВСЕЛЕНАТА!" Предстоят доста моменти на градивни възможности. В творческа насока, писателите, журналистите и други деятели на изкуството ще получат известие от обкръжавашото ги съсловие за предложени договори?! Не ви липсва амбиция и мотивация за реализиране на идеи, но стремежите от вас зависят, заедно с позитивните очаквания. На лично ниво ви изслушват внимателно! Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ала поощренията са вдъхновяващи. Вършете и рутинните си задължения, за да си спестите проблемите със заобикалящите. Има поводи да запланувате отсега плановете си, за някои от предстоящите дни! Има доста неща за размисли?!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Дневна фраза: "СЛЕДВАМ НАМЕРЕНИЯТА СИ, А ИНТУИЦИЯТА МИ Е ПОКАЗАТЕЛНО ВОДЕЩА!" Определени от вас ще са натоварени и напрегнати, поради подбора си на приоритетните задачи. Ще се занимавате със служебни проблеми и домашни ангажименти, но по-добре е да си починете от напрежението. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи удовлетворение, спестени разходи, благодарение на качествено преценена обстановка, а за някои и бъдещи приходи. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност и не инвестирайте пари в непроверени аналогии. Деловите предложения са съмнителни и не бързайте да ги приемате! Организирайте си повече романтика и задушевна атмосфера - станете инициатори и бъдете удовлетворени!

РАК 22.06 - 23.07

Дневна фраза: "ОБИЧАМ ДА ВЛАДЕЯ ПРИНЦИПИТЕ СИ И ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!" Мнозинството от вас ще се почувстват леко обидени от близкото си обкръжение, но си наложете търпение и въздържаност?! Ще има ситуации, които повдигат настроението ви и даряват удовлетворение, а за повечето това са близки известия за финансови постъпления. Задълженията на домашно ниво са много и от вас очакват да сътворите чудо - постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи, а останалите имат причина да се отложат. Проявете стил на общуване и тактична коректност към околните, за да не си мислят, че сте безгрешни и че всички са длъжни да ви толерират! Днес проверете силата на любовта към партньора си и не приемайте всички факти за даденост!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Дневна фраза: "СТАРАТЕЛНО И НАСЪРЧИТЕЛНО КОНТРОЛИРАМ ЕМОЦИИТЕ СИ!" Препоръчително е да изяснете параметрите на контактите, тъй като не е особено благоприятна зададената ви работа в съдружие?! Планетите ви предупреждават да внимавате с акцентното наблюдение на задачите. Не бива да ви провалят околни поради липса на знания, за което не сте и подозирали. Завършете започнатите планове и обсъдете вълнуващите ви лични въпроси, като не пропускате да поднесете вашите идеи и мнение за промените в неотложен вариант. За някои чувства все още се чудите - и с право?! Възможна е приятна, вълнуваща покана за предстоящ празничен отдих и то с любим човек - там изяснете параметрите в аванс и дори в детайли!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Дневна фраза: "НАМИРАМ ЗА НАЛОЖИТЕЛНО ДА ОТСЕЯ НАЙ-ДОБРОТО ЗА СЕБЕ СИ И ДА СЕ СЛЕДВАМ С ИЗВОРНАТА СИ ЛЮБОВ!" Мнозинството от вас, неочаквано ще пренасочат плановете си в по-изгодна за тях позиция! Настоящите съмнения и трудностите по пътя ви няма да са малко, особено ситуации с любимите хора?! Имате достатъчно сили да се справите с ангажиментите си, но не бива да разчитате на обещания и помощ, особено предоставени случайно! Малко сте притеснени за финансите, но в момента ще разберете и за съществуващ начин да подобрите материалното си състояние. Радостно обаждане ще ви ободри и зареди! На вечерна среща следвайте интереса си и се дръжте повече от деликатно - това е изцяло във ваш интерес!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Дневна фраза: "МИСЛЯ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ДЕЙСТВАМ ПОЗИТИВНО, С БАЛАНС НАД ЕМОЦИИТЕ!" Започнете този ден с оптимистична нагласа, но бъдете и внимателни, ако се налага да вършите рутинни задължения?! На всяка цена отложете деловите срещи и разговори - няма да бъдат в очакваната ползотворност! Преценете дали трябва да се съгласявате на предложени за важни, не особено задължителни запознанства?! Настоящето не е подходящо за изясняване на отношенията ви към работния цикъл - затова е препоръчително да останете търпеливи и тактични. Бъдете изискано-дипломатични, а някои с проява на толерантност и изразителна артистичност. Предстои ви емоционално обновление или любовна изненада - съхранете чувствата си!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Дневна фраза: "СТАРАЯ СЕ КЪМ ИЗРАЗИТЕЛНО САМОУВАЖЕНИЕ!" Нуждаете се от градивна почивка от сегашното претоварване, но ви застигат задължения?! Макар да имате други планове, позволете си и да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите успешно! Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, ще се радвате на успех, ала започнете да цените и себе си. Поднасяйте към околните само тази информация, която ще бъде възприета с лекота. Част от хората, заети с обществено производство да се решат в търсене на права, ако са ощетени в заплащането. Този ден е емоционално-спорен! Забавленията са със стари приятели, очертаващи се с ползотворни общи идеи и успешна посока!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Дневна фраза: "ОПИТВАМ ПО ЗНАЧИМ ВАРИАНТ ДА КОНТРОЛИРАМ ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА СИ!" Ще ви се наложи да избирате между ангажиментите и балансирането на емоциите - така осъществявате с лекота плановете си, въпреки сензитивността ви да е прекалено изострена?! В работата жънете успехи и аплаузи. На домашно ниво се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложена помощ, дори да смятате, че можете и сами! Със скромност и инат няма как да постигнете добри резултати - овладейте се. Помислете и за някои наложителни сметки, като не са изключени идващи известия за солидни финансови постъпления?! Следвайте мотивациите си безотказно. Денят ви дарява копнежното общуване с любим човек!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Дневна фраза: "СЪОБРАЗЯВАМ СЕ СЪС СИТУАЦИИТЕ, А СЛЕД ТЯХ И С УРОЦИТЕ!" Добре е сами да осъзнаете, че е наложително да смените подхода си на общуване! Към сегашните си ангажименти, някои от вас сте в състояние да допуснете грешки - заради прибързаност, само защото сте решили да надскочите възможностите и да докажете уникални способности. Очаква се да получите новина за значително подобряване на финансовото ви състояние! Деловите срещи и разговори са леко разочароващи, ако не сте настоятелни - проявете себе си? Не разчитайте изцяло на късмета си, може и да рискувате с повече увереност и смелост в близките си уговорки, преди всичко с позитивна нагласа. Овладейте чувствата в любовта и бъдете мъдри!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Дневна фраза: "ЦЯЛОСТНО РАЗЧИТАМ НА НА НАМЕРЕНИЯТА СИ, ПО ПОВОД СОБСТВЕНИТЕ МИ УБЕЖДЕНИЯ!" Бъдете повече премерени в отношенията и избягвайте срещите и запознанствата със случайни личности - биха ви притеснили?! Някои се ръководят от интерес и няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас, проявите ли заблуда - рискувате да ги допуснете близо до себе си. Мобилизирайте вътрешната си нагласа, която ви ръководи безпогрешно! Внимавайте и с близки, които налагат мнението си! В личните си ангажименти се справяте отлично, ако не позволите да ви отклонят от поетия път. Леки разочарования са възможни в любовта. Изяснете очакванията си с половинката и не бързайте в заключенията!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Дневна фраза: "БЕЗУСЛОВНО ВЯРВАМ, ЧЕ СЪМ ТОВА, КОЕТО ИЗРАЗЯВАМ ОТ СЕБЕ СИ!" През настоящите обстоятелства, вашия новаторски подход ще бъде добре възприет от заобикалящото ви естество! Очаквайте получаване на известие за приходи, което ще ви зарадва и ще ви донесе скорошно признание, с лично удовлетворение. Важните срещи са магнетични и успешни, изпълнени с чар и словесно обаяние! Не доминирайте с мнението си, ако не се налага?! Откажете предложения за инвестиции или обемист необоснован шопинг - при недостатъчни свободни средства, може малко да отложите намеренията си. Повечето ще ги потърсят близки хора за услуга, ала там изяснете параметрите! Радвате се на постигнатите хармония и любов - заслужавате ги!

Станете почитател на Класа