Дневен хороскоп - 17 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Днес благодаря на Вселената за всичко!" Работата ви е в необходимата посока, но се постарайте да се съобразите и с висшестоящите хора в областта ви на дейност! За определени, това е хубав и дългоочакван на неочаквани случки ден?! Покровителствани сте от планетите и от енергията на любовта, а хармонията на емоциите ви дава шанс на пълноценно осъществени идеи, самостоятелно или с намесата на правилните личности! Една голяма част от вас, ще последват поканата от влиятелна личност и ще се почувстват ухажвани, поласкани и предпочетени в компанията. Притежавате дар слово, умение да виждате красивото, да правите подходящите комплименти, да общувате дипломатично и това ще изиграе сериозна роля към дневните ви бонусни ситуации!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Позитивните ми действия са резултат от предварителните убеждения!" Приложете повече размисъл?! Мнозинството от вас са се насочили към изчерпателни задачи за реализирането им в желаните посоки! Влагате твърде много енергия в ангажиментите към близките си, и в очакване на крайния резултат сте готови на максимално обгрижване, без да съобразите готовността от тяхна страна. Често смисъла на периодичното ви усърдие е похвално следване на пътя, зададен
всеотдайно, без принуждаване! Бъдете координирани и разумни, но и не пропускайте романтичните неща в живота - ще има над какво да размишлявате и дори попадате в дуалистични съмнения: временни! Организирайте смислен за собственото си поощрение ден и му се отдайте с любов!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Решавам се на градивна, цялостна и позитивна равносметка!" Не давайте ход на негативни съмнения в работата, които просто не зависят от вас?! Повечето от зодията са доста чувствителни днес и объркани от настоящата връзка! Възприемате света твърде философски и идеализирате хора, което от една страна е толерантно и красиво, но от друга може да ви накара да оставите днешните задачи и да се впуснете в сантиментални емоции. Постарайте се да придвижите задълженията си, за да ви остане вечерта за предпочетено удовлетворение. Или просто съчетайте съзидателните си функции със значимите моменти! Обсъдете с партньора взаимните си посоки на постижения и се координирайте заедно!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Мисля и действам с обич към деня и ореолна светлина!" Определянето на приоритетите е водеща задача! Преследващите интересите си от вас, лесно ще вдъхновят другите за различни неща, а самите себе си можете ли да управлявате?! Смели сте в романтиката, но колко от вас са готови за приключения, на които да се следват, без редовните съобразителни компромиси с останалите! Не се винете за ситуации в личния живот - променете ги. Финансово известие за подкрепа! Ако няма с кого да споделите очакванията си в релаксивен вариант, на кого да разкажете и кого да впечатлите, направете го със самите себе си. Препоръчително е да се поглезите с красиви моменти - създайте ги. Ден за връзка с висшата ви същност и усещанията в любовна посока!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Налага се да уважа собствените си предпочитания и да се следвам разумно!" Бъдете повече от стремителни в работата и здраво стъпили на земята, особено към насъбралата се отговорност! Имате мотивацията за отдаване на забавления и усещате ясно вътрешната си енергийна потребност, докъде можете да я използвате и кому заслужено да я отдадете?! Може да се появят някои напрегнати ситуации, които да осуетят плановете, но ги приемете като предизвикателство или значим урок, като сценарий за който не знаете. Просто изхвърлете страховете и правете каквото трябва, с благодарност към водеща благодарност към Вселената! Откъдето и да погледнете, днес от вас зависи перфектната кондиция, съобразена с някои акцентни чувствени моменти!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Чувствам себе си, като извор на добрина, грижовност и любов!" Работата ви е ползотворна и бързо преодоляваща незначителните условности! Променете държанието си към хората, които истински ви обичат и са готови да ви помогнат да преодолеете проблемите! Опитайте да сте любвеобилни и изразително благодарни, като изцяло замените дребните си претенции със смирение и разбиране към ситуациите. Ще сте безкрайно магнетични и това може да ви подтикне да направите неща, които ще изумят самите вас?! Днес имате нужда да повярвате в позитивното начало на хората, затова общувайте с такива личности, които ще ви насочат в изцяло благодатна атмосфера. Защитете любовта си с толерантно отношение, дори ако се налагат компромиси, то те ще определят урока по търпение!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "С решителна готовност следвам дневните си мотивации, определящи амбициите ми!" Много от вас силно ще се влияят от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на преките им задължения?! Работата ви е рутинна. Не бива да попадате пред бариерата на доброто приятелство и хармония с близките си?! Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в прекалени анализатори на случващото се, защото това наистина би ви депресирало или осуетило посоката на намеренията ви. Внимавайте с финансовата наличност, а за някои и постъпления - разпределете ги правило, според належащи потребности! Каквато и равносметка да си правите, нека тя да е с размисъла, докъде бихте искали да стигнете в любовните отношения! Не прибързвайте с категорията на изводите!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Случващото се днес е един значим за мен, добър повод за бъдеща ескалация!" Истински нахъсани за работа, пред вас се откриват отдавна търсени възможности за реализация! Повечето предприемат посока за активно участие в движението на събитията, дали е чрез дистанционно направление, от място или са някакви внедрени мисли и съвети към околните - вие си знаете, важното е нещата да се развиват в очакваното ниво! Лидерските ви качества помагат да се отличите с умения и спокойно си отдъхнете по избран начин. Една част да имат предвид, че може да им дойдат неочаквани гости, така че бъдете готови - ще имате интересни новини! Вечерта обвийте с воала на любовта, като отстраните ненужните съмнения и не се водите по спонтанни недоразумения!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Съобразително с околните и деликатно обмислям поведението си!" Избягвайте нервността при комуникациите? Днес ще компенсирате пропуските от предишните дни, изразени със задълженията, същинска работа и ангажименти по битовите ви необходимости, както и реда в дома - все неща отегчителни за повечето хора, но доставящи ви някакво особено удовлетворение и спокойствие на значимост пред колеги и близките ви! Старанието и умението да организирате, да подреждате, да видите реда след целия хаос наоколо - не е ли това, което ви дава сигурност, че сте на правилния път и съумявате да изпълните приоритетите си?! Вечерта е с интересни хора от обкръжението и обсъждане на належащите финансови вложения. Не бъдете максималисти в идеите си!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Афирмация: "В много ситуации, интуицията ми е доминираща и в абсолютно правилна насока!" На хоризонта, за мнозина идва известие очаквана работа и то с изненадваща степен на реализирана мечта?! От вас зависи как ще подредите плановете си - просто задайте правилно желанията си, без да си губите времето в илюзии! Прекрасен ден за бляскави отношения, за разкошни комуникации: ден за изява и на организаторските ви качества! Вие преценете доколко ще се възползувате от възможностите! Каквито и проблеми да ви съпътстват, позволете на любовта да изпълни живота ви, дори да е в най-странния си вид - обич към дете, природа, животно или любим човек. Усмихвайте, дайте нежност и топлина, правете добрини и ще се изпълните със сили и неподозирана, така необходима ви сега енергия!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Решавам да преразгледам тривиалните си проблеми и по възможност, част от тях да пренасоча към нова светлина!" Денят ви подканя към изисканост в работната активност, визуален стил и стриктност, дори към себе си?! Настоящите общувания ще ви учат на много деликатни и специфични отношения, преди всичко да защитавате позициите си и където е нужно да промените подхода във ваш интерес! Домашната и семейна обстановка ще са доста странни, необичайни днес?! Не се оставяйте да ви доминират в плановете, защото много от вас ще почнат освежителни действия, с цел пренареждане на жилището, а други акцентират над козметичните процедури и разкрасителни глезотии. Идеи за красота и акцентна естетика ви изпълват във всички посоки! В любовните трепети искате доказателства?!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Афирмация: "Всичко е това, което трябва да бъде - следвам приоритета си!" На служебно ниво бъдете взискателни и оправдайте аргументацията си! Някои лични притеснения, може да ви създадат дискомфорт?! Днес, преобладаващата част имат повод за усмивки, тъй като са получили висшестояща подкрепа на нещо отдавна започнало?! Очакват ви посещения до любими места, макар за определени това да са съчетани с работа, а за други се ограничават до виртуални, с приятен релакс от общуването! Не се отнасяйте прекалено сериозно в планове за бъдещи романтични изживявания, защото и сами не сте решили с кого в крайна сметка ги свързвате?! Бъдете повече загрижени с преките си задължения, отделете им време и вложете старание - няма да ви е трудно да приключите набързо. Любовна изненада, като флирт!

Станете почитател на Класа