Путин говори пред Думата

В 12 часа, московско време, президентът на Русия Владимир Путин ще представи своята визия за развитието на страната по време на третия му президентски мандат, предаде Газета.ру.

Според неофициална информация от Кремъл документът ще се готви до последния момент и основните тези ще са ясни в най-добрия случай един час преди речта на президента.

Говорителят на Владимир Путин - Дмитрий Песков заяви, че президентът „продължава да работи в обичаен режим, а новините за здравословните му проблеми са само предположения", предаде радио "Ехото на Москва".

Според говорителя Дмитрий Песков Путин "реагира нормално" на слуховете, че е болен, и се готви за множество срещи през месец декември, които ще се състоят в Кремъл и в резиденцията в Ново Огарьово.

По-рано Путин отмени редица свои пътувания зад граница. Според официалната информация той е направил това, защото се възстановява, след като отново се е обадила негова стара спортна травма.

Речта на Путин пред двете камари на парламента ще има ключово послание както за развитието на вътрешната, така и на външната политика на Москва, коментират анализатори.



















Газета.ру


Станете почитател на Класа