Морето отново изхвърли убит делфин на плаж „Корал“

И тази година намериха убит делфин, изхвърлен от морето на плаж „Корал“. Това разказа Атанас Русев, концесионер на плажа, цитиран от Бгнес. Делфинът все още е на пясъка - 15 часа след като е намерен, защото властите не реагират на сигналите и не го изнасят от там.
Делфинът е открит още в морето, минути преди 19 часа вчера – 1 август. При първия оглед тези, които го намерили, са си отдъхнали, защото по делфина нямало видими белези, но след като го обръщат виждат, че от другата му страна по цялата дължина личат "ясно многобройни кръвонасядания, дясната перка липсва - стърчи само част от костта - около мястото зеят 4-5 големи правоъгълни дупки, около тях масивни кръвоизливи и посиняване, като от удари по цялата страна на делфина".
Делфинът е намерен, когато спасител докладва, че е забелязал голям, вероятно мъртъв, делфин в морето. Обаждат се на телефон 112 и съобщават за делфина, който все още е във водата, така повече от 15 часа след като е намерен делфинът, все още никой не дошъл на мястото. "15 часа са минали, делфинът си стои на плажа, мирише, има и малки деца – просто такова нещо няма", изтъкна концесионерът. Той е категоричен, че делфинът е убит и това личи от вида на бозайника, но от полицията не са реагирали.

Станете почитател на Класа