Откриване на магазина на Kryolan

Очарователната телевизионна звезда Деси Бакърджиева  в средата на лятото се впусна в ново неочаквано поприще. Любимата актриса с летящ старт, без предупреждение, стремглаво навлезе в дебрите на бизнеса. На 26.07.2012 тя приятно сюрпризира софиянци с откриването на първия магазин за професионален грим – една незаета досега, интересна и много перспективна ниша. Китният бутик, естествено  на „Солунска”, предлага гримове и принадлежности на концерна KRYOLAN.В продължение на повече от 60 години KRYOLAN е световен лидер в производството на професионален грим, като в  последните години разработва и предлага висококачествени професионални гримове и за ежедневна употреба.Откриването зарадва няколко нетърпеливо очакващи гилдии и  професии – филмовата и телевизионната индустрия, операта и театъра, певци , телевизионни водещи, участници в тв предавания и много други. Специално за тържественото откриване пристигна  и собственика на концерна KRYOLAN г-н Волфрам Лангер.

Блестящата бизнес инициатива на Деси не е случайно хрумване – нейният баща г-н Иван Бакърджиев от години представлява фирмата в България, а явно цялото семейство има плодовита бизнес жилка.

Обичаната актриса демонстрира безгрешна организация, перфектен тайминг и дори свръхестествени способности, като успя да усмири рукналия освежителен дъжд точно навреме за началото на церемонията. Лентата тържествено прерязаха  г-н Лангер и г-н  Бакърджиев, които по стар български обичай бяха посрещнати с топла домашна пита и сол.  Студено шампанско и вкусни хапки допълниха празничната атмосфера. Събитието уважиха много български и чуждестрани гости, известни актьори, топ гримьори, коафьори и дизайнери,ВИП гости и много приятели, които поднесоха поздравления и пожелания за успех.                  

Деси Бакърджиева, в секси прилепнала черна рокля с, в перфектна форма и настроение, огряваше вечерта с  ослепителната си усмивка и като блестяща домакиня намери начин и време да обърне внимание на всеки от гостите.

Новото начинание на  Деси Бакърджиева определено обещава да е нейния пореден удар в десетката.

Снимки от събитието на: www.facebook.com/media/set/

Станете почитател на Класа