Алис Ръсел води целия си бенд за рождения ден на Reel Feel на 1 октомври

На 1 октомври неповторимата британска вокалистка Алис Ръсел ще доведе целия си бенд за специален лайв в София по повод рождения ден на серията от музикални събития Reel Feel в Sofia Live Club. Ирландското уиски Bushmills за пореден път застава зад любимата си изпълнителка като подкрепя приятелите от Reel Feel.

Певицата, която мнозина вече неслучайно наричат "бялата дама с черния глас", ще предизвика резонанс с гласовите си данни в първия ден на есенния месец, придружена от цялата си лайв група - такава, каквато мнозина я помнят от първото й участие в България преди няколко години. Сега британската соул и фънк дива идва с нов заряд от парчета и наред с любимите на всички песни, гостите на вечерта ще могат да чуят и ексклузивен нов материал от следващия й албум, който предстои да излезе през 2012 година. 

Поводът за визитата на певицата е завъртането на една година от началото на серията от музикални събития
Reel Feel подкрепяни от Bushmills от самото начало. През своя първи сезон бяха поканени разнообразни изпълнители и продуценти от музикалната палитра. Сред тях бяха Сам от Zero 7, Raul Midon, Quantic, Ashley Beedle, Todd Terje, Kon & Amir, както и самата Алис, която миналата година взриви столицата със своя продуцент TM Juke.

На 1 октомви в София мощният й глас ще се разгърне под съпровода на лайв бенд от изключителни музиканти. Те идват у нас почти непосредствено след участието им на престижния Worldwide Festival, организиран от Gilles Peterson в Сингапур. С времето Алис се превърна във вечната любимка не само на публиката, но и на редица продуценти. Нека си припомним гост-вокалите й в парчета на Mr. Scruff, както и водещата й роля в редица

Алис преди гостуването се у нас, тепърва ще четем на страниците на медийния партньор на поредицата – Програмата. 

Подгответе се за мощно преплитане на глас, бенд, заряд, живи инструментални вибрации и соул фънк резонанс на 1 октомври за първия рожден ден на Reel Feel. Мястото отново е Sofia Live Club, началото - 23 часа, а питието задължително – Bushmills в компанията на твоите Bushmills Brothers и както винаги под звуците на истински стойностна музика.

композиции на Quantic и ТM Juke. Миналата година тя самата сподели, че сравненията с Ейми Уайнхаус, Дъфи и дори Адел не й пречат и дори я ласкаят, но всички знаем, че тя ще си остане техният първообраз. 

Станете почитател на Класа