КРАСИВАТА ИСТОРИЯ НА MARTINI

 MARTINI® се ражда от уникалното партньорството между двама талантливи мъже – Алесандро Мартини и Луиджи Роси. Заедно по пътя към успеха, те споделят идеята да изведат на световната сцена уникален продукт, взел най-доброто от италианското качество и стил.

Луиджи, вдъхновеният майстор занаятчия, посвещава усилията си на това да създаде мечтания от двамата вкус, а Алесандро, въодушевеният предприемач, споделя с хората любовта си към MARTINI®, пътувайки по целия свят. Своя шедьовър с по-мек, по-изтънчен и елегантен вкус те пускат на пазара през далечната 1863-та година и мигновено достигат световна известност. Защото улавят духа на „времето за аперитив” именно когато хората се събират, за да прекарат приятни мигове заедно. Така от 19-ти век насам, когато италианските заведения процъфтяват, MARTINI® си спечелва място в самото сърце на тази култура на приятелство и задушевни разговори.

През годините много хора откриват естественото си влечение към MARTINI®.  От известни артисти като Анди Уорхол до филмови икони като Шон Конъри и Джордж Клуни. Обикновените хора продължават да се наслаждават на MARTINI® и днес, също както модерните и известни личности в най-добрите барове по света, от Ню Йорк до бара на Dolce & Gabbana в Милано.

Почитателите на MARTINI® винаги са се наслаждавали на напитките всеки по собствения си начин. Консумиран като „бяла напитка” с лед в италиански стил, MARTINI® е великолепен, но вкусът му също така придава нови измерения на аперитиви и коктейли, превръщайки ги в стилни, освежаващи напитки.

Философията MARTINI® винаги е била проста – всеки може да се наслади на красивия вкус на MARTINI® – навсякъде и по всяко време с MARTINI®Bianco, MARTINI®Rosato, MARTINI®Extra Dry или MARTINI®Rosso.


 

Станете почитател на Класа