Националната телевизия отваря чакри и третото око

Новата година започва с добра новина за почитателите на мистиката и конспирациите. Учудващо, но благата вест не долита от телевизии като "Скат" или някоя друга кабеларка, а от по-малката щерка на Телевизията-майка - БНТ 2.

Тя гласи, че вместо тежки политически анализи и надприказване в ефир в неделните следобеди зрителите на БНТ 2 ще попиват знания за окултното от "Новото познание".

Пътеводител в необятния свят на тайнственото и конспиративното ще бъде Стойчо Керев - автор и водещ на предаването с многозначително име.

 

стойчо керев

 

Вече си представяме как в неделя в 18:30 часа зазвучава интрото от "Досиетата Х", за което обществената телевизия е платила доста нескромна сума авторски права. Инвестицията си заслужава, защото дори и по-разсеяните обръщат глава към екрана - все пак истината е някъде там. Други просто се надяват пак да зърнат Джилиан Андресън като млада, но уви, вместо нея на екран се материализира Керев.

 

https://novotopoznanie.com/potestatem/wp-content/uploads/2016/11/maxresdefault-720x405.jpg?x29668

 

Той представя себе си, а след това и ко-водещия на предаването - Катерицата Беатрис, безвъзмездно дарение на БНТ от маг Илиян в полза на общественото благо и познание.

Пилотният брой е посветен на няколко теми, първата от които е с космическа и астрономическа насоченост. Водещият ще разисква въпроса случват ли се всъщност слънчеви затъмнения, или всичко е зъл и подмолен заговор с цел измъчване екипите на българската обществена телевизия. В дискусията се включват оператори на БНТ, били на Камен бряг през 1999-а. Всички са съгласни, че слънчеви затъмнения в действителност не съществуват.

Тема номер два - кацал ли е човек на Луната?

Гост в студиото - госпожа Лидия Булева, преподавател в начален курс в столично СОУ. Учителката вече придобива статут на истински интернет инфлуенсър с твърденията си, че кацането на Луната е холивудска продукция. Някакви неуки родители оспорват мнението й и поставят под въпрос компетентността й. Сега Булева е в БНТ 2, за да изложи по-подробно тезата си. Всички се съгласяват, че човек не е кацал на Луната, няма и да кацне, освен ако не е руснак. Само китайците изпратиха някакви треволяци, но те увяхнаха скоропостижно.

Следва кратък телепазарен прозорец, за да починат малко мозъците на аудиторията от поетата информация и просветление.

След рекламите идва ред на пряко включване на зрители по телефона. Голяма част от тях са дълбоко убедени, че са преродени версии на велики личности. За кратко време се обаждат двама Наполеоновци, един Мусолини и един Александър Велики. Обсъжда се и познала ли е Ванга (много ясно, че да!) и как точно се пренасочва енергия от третата към седмата чакра (отговор: трудно).

Гала гледа със сълзи на очите - и в най-смелите си мечти не си е представяла такова предаване.

Учените от БАН също гледат със сълзи на очите, докато си горят ритуално дипломите.

Последният блок на предаването е отделен за световни конспирации в политиката и обществения живот. Керев обяснява, че Сорос е рептил и вече е на възраст от над 1000 години, въпреки че изглежда на малко по-малко. Светът се контролира от тайните общества на масоните и илюминатите. Те са толкова тайни, че дори и малките деца вече са ги чували, но това не бива да ви разсейва.

Лек спор между Керев и Катерицата Беатрис се заформя само около въпроса плоска ли е Земята, или е във формата на поничка, но в крайна сметка водещите се обединяват около мнението, че Земята, разбира се, е плоска. Доказателство за това е, че слънчевите затъмнения не съществуват. С тази информация предаването бива закрито.

Станете почитател на Класа