Международният дом на журналистите откри сезон ЛЯТО 2016

Председателят на УС на Съюза на българските журналисти (СБЖ) г-жа Снежана Тодорова откри сезон ЛЯТО 2016 в Международния дом на журналистите (МДЖ) – Варна. На събитието, което започна точно в 12:00 ч. на 12 юни, присъстваха журналисти, представители на партньорски организации, туроператори. Снежана Тодорова запозна присъстващите с възможностите за почивка, създадените условия и услугите, които ще предлага хотелският комплекс за членовете на СБЖ и външни гости.


„Ръководството на СБЖ предприе всички необходими оперативни мерки, за да бъдат преодолени успешно възникналите пречки и натрупалите се обстоятелства, и днес можем да си пожелаем успешен летен сезон", заяви Снежана Тодорова.


„Още при създаването си МДЖ е замислен не само като база за отдих, но и като творчески и идеен център на Международната федерация на журналистите и СБЖ. През годините Съюзът успя да удържи на натиска на времето, както и на различни външни бизнес и частни интереси. Щастлива съм, че запазихме своите имоти и днес Домът е в готовност да приеме всички желаещи да почиват през това лято", каза Снежана Тодорова.


"В месеците до есента ще бъдат проведени различни форуми и конгреси в Черноморския медиен център, който се намира в МДЖ, като кулминацията традиционно ще бъде през септември, когато ще се състои поредното издание на Международната журналистическа среща на страните от Черноморския и Балканския регион. През годините в базата на СБЖ са почивали колеги от над 50 страни от цял свят. Ръководството на СБЖ ще продължи да управлява комплекса с грижата за неговото отлично стопанисване, за развиване на качеството на туристическите услуги и опазване на това съюзно богатство", посочи Снежана Тодорова и вдигна тост с думите: „На добър час!".

Станете почитател на Класа