×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Стартира първият български онлайн тийн сериал

На 13-и април стартира първият роден онлайн тийн сериал "Не така, брат". Началото бе дадено точно в 16:00 ч. в официалния канал на Vbox7.com. Продуцентите от 7Talents поднесоха и своя специален подарък към зрителите. Специално за премиерата на продукцията онлайн потребителите могат да гледат ексклузивно – цели два епизода от нея. Всяка поредна нова серия  на "Не така, брат" ще има своята седмична премиера - всяка сряда от 16:00 ч. Епизодите са по 5 минути. Според продуцентите времето е подходящо за подобен новаторски онлайн проект – кратко и достатъчно динамично, за да грабне и задържи вниманието на тийнейджърите. Но, зрителската аудитория в интернет написа във форумите, че настоятелно иска по-дълги серии. Главните герои - Мишо, Иван, Нади и Виктория ще бъдат на линия във viber, където ще споделят любопитна информация от снимачната площадка, научи classa.bg.

 

Комичните ситуации в „Не така, брат" се случват именно, когато най-популярното момче в училище – Дидо, дава съвети на брат си – отличникът Мишо, как да се държи с момичетата. Малкият гений следва стриктно указанията на брат си, но все нещо не му се получава, за да спечели вниманието и сърцето на красивата си съученичка – Виктория.


Новаторският онлайн проект „Не така, брат" е специално създаден за онлайн поколението от компанията 7Talents. Тя е и първата българска компания, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network – MCN), част от Нетинфо, собственост на Нова Броудкастинг Груп.

 

В ролите ще видим: Мино Караджов, Иван Тишев, Йоанна-Изабелла Върбанова и Надя Петрова. Режисьор е Камен Коларов, а оператор Бисер Джонев. Classa.bg пожелава успех на целия творчески екип на продукцията!

Станете почитател на Класа