Adventure Time Puzzle Quest Ее достъпна за безплатно ползване от Apple App Store и Google Play

Днес D3 Go! и Cartoon Network обявиха, че Adventure Time Puzzle Quest вече може да бъде изтеглена за безплатно ползване от Apple App Store и Google Play по целия свят. Adventure Time Puzzle Quest е новата пъзел игра за мобилни устройства, в която трябва да се комбинират елементи в групи по 3. Всичко това - в компанията на любимите ни приключенци, с които играем ролеви игри и използваме елементи от обичания франчайз.

В разработената от WayForward и Cartoon Network игра се обединяваме с Фин, Джейк и техните приятели, за да се отправим на приключенски мисии из Страната Ооо, в които иззад всеки ъгъл дебнат злосторници. В първата комбинаторна игра от „Време за приключения" участваш в напрегнати схватки и героични мисии, за да надграждаш героите, да отключваш нови умения и да придобиваш съкровища, които можеш да претвориш в готови за битка помощни средства. Избирай сред любимите си герои от „Време за приключения", участвай в над 30 магически и забавни предизвикателства и дневни мисии, състезавай се в страхотни турнири и печели супер награди! Всяка седмица пред теб ще се разкрива възможност за приключения, изпълнени с много хумор и динамика!

"Много сме развълнувани от факта, че новото изживяване, наречено Puzzle Quest вече е налично във всяка точка на света и нямаме търпение да ви потопим в познатата лудешка атмосфера на „Време за приключения", както и да ви донесем приятни изненади с бъдещите актуализации" – казва Питър Андрю, вицепрезидент „Издания" в D3 Go!.

„Играта като такава, винаги е била съществена част от франчайза „Време за приключения", защото чрез игрите можем да предложим на нашите почитатели нови и винаги различни изживявания, които допълват тяхната комуникация с предаването", казва Пийт Йодър, вицепрезидент на Cartoon Network Enterprises, „Благодарение на успешното ни сътрудничество с D3 Go!, което зарадва всички с играта Card Wars, сега можем да се похвалим и с новата си игра - Adventure Time Puzzle Quest - пресечна точка на най-доброто от двата франчайза и възможност за неповторимо игрово усещане за феновете."

Създаденият от Пенделтън Уорд и продуциран от Cartoon Network Studios шести сезон на „Време за приключения" вече радва зрителите в Европа, Средния изток и Африка. Можете да го гледате от 28 септември в 20.15 ч. по Cartoon Network. За допълнителна информация и актуализации на Adventure Time Puzzle Quest, заповядайте на www.adventuretimepuzzlequest.com.

За D3 Go!
D3 Go! Е водеща световна компания за оригинални и лицензионни интерактивни видео игри. D3 Go! е отдадена на мисията си да създава възможно най-доброто игрово усещане за всички големи геймърски платформи и мобилни устройства. D3 Go! е бранд на D3Publisher of America Inc. със седалище в Лос Анжелис, Калифорния. За повече информация, моля, посетете www.d3go.com.

За Cartoon Network EMEA:
Cartoon Network е обичан от всички канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата и съдържанието третират теми, които са близки до децата – хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Cartoon Network е насочен към момчета и момичета на възраст 6 - 12 г. и чрез разнообразното си и световно успешно съдържание цели да ги предизвиква да бъдат самите себе си. В програмата на канала се открояват анимационни комедии като „Невероятният свят на Гъмбол", „Време за приключения", „Парк шоу", „Кларънс", „Стивън Вселенски" и „Чичо дядко", както и превърналите се в класика екшън поредици „Бен 10: Омнивърс" и „Малки титани: В готовност!"

От старта си като пан-Европейски канал през 1993 г., до момента Cartoon Network е локализирал услугите си в Европа, Средния Изток и Африка, където „говори" 18 езика и „влиза" в повече от 131 милиона домове в над 70 държави. Cartoon Network предлага забавление и чрез своя отличаван с награди уебсайт, както и чрез игри, видео при поискване, мобилни приложения и огромно разнообразие от лицензи и рекламни артикули. Cartoon Network е търговска марка, собственост на Turner Broadcasting System International, Inc. – подразделение на Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) – една компания на Time Warner.

 

Станете почитател на Класа