×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Българското национално радио отваря врати за „винтидж“ европарти

 

  • Българското национално радио (БНР) организира „винтидж“ парти в рамките на европейския проект „Европа за мен“, който се финансира от Главна дирекция „Комуникации“ на Европейския парламент.  Събитието  ще се проведе този четвъртък, 20 ноември, от  18:30 часа в Мраморното фоайе на обществената медия. Провокацията към публиката е разказ за историята на Обединена Европа, но представен чрез импровизационен театър.

  • За специалното „винтидж“  шоу екипът на "Европа за мен" е поканил първата професионална трупа за импро театър „ХаХаХа“. Представлението е   част от кампанията "Европейският парламент – машина на времето". Това е ретроспекция  за ЕП, който в духа на “винтидж“ културата, прераства от парламентарна асамблея до най-важната гражданска институция в ЕС. Представлението ще покаже модели, практики и символи от историята на Европа. Най-активните зрители  ще получат специално изработени рекламни материали на проекта „Европа за мен".

  • Репортерите на Радио София ще дадат думата на зрителите на събитието, за да изразят своята позиция по най-актуалната тема в Европейския съюз тази година - правата на гражданите.

  • Крос медийният продукт на БНР - "Европа за мен" се реализира чрез трите програмни платформи на общественото радио: предаването „Преди всички" на програма „Хоризонт", едноименното предаване „Европа за мен" - Радио София и интернет портала на БНР - www.bnr.bg.

Станете почитател на Класа