×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Сано сбъдва детска мечта в „Най-хубавите години”

На седем години Александър Сано мечтае да стане космонавт и да го показват по телевизията. Тридесет години по-късно неговата мечта ще се превърне в реалност. Как, ще научите само от шоуто „Най-хубавите години от нашия живот" тази сряда, от 21 часа по БНТ1.

В новия епизод водещият Владо Пенев ще предизвика на сцената да застанат 50-те срещу 90-те години на миналия век.

50-те е десетилетието, в което е открита Българската национална телевизия. По това време в България излизат романите „Тютюн" и „Железният светилник", а пред камерите блестят Стефан Данаилов, Гинка Станчева и Апостол Карамитев.
Цели 40 години ги делят от 90-те, когато се появява първата социална мрежа в Интернет, а у нас се излъчва класацията „Хит минус едно". От нея кариерата си започват много български звезди, които Владо Пенев посреща и на сцената на „Най-хубавите години от нашия живот".

През 50-те в САЩ започва епохата „Дисниленд" , а в България врати отваря ЦУМ. Това е най-модерната за времето си сграда и най-големият търговски център на Балканите. Най-интересното е, че за него има създадена специална песен – „ЦУМ, ЦУМ, ЦУМ". Песента на Леа Иванова ще бъде в изпълнение на очарователната Криста. А 90-те ще бъдат представени от Тони и нейният хит „Както преди".

Танците също влизат в надпреварата и ще припомнят духа на тези десетилетия. Мариана Драгомирецкая, „Брас асоциация КОМБО" и танцьорите от „Денс Академи" ще ни върнат в ритъма на туиста. Отговорът е модерният стил брейк под звуците на фънк версия на песен на Ал Жиро .

Станете почитател на Класа