×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Калин Сърменов се завръща в Денсинг старс

Калин Сърменов се завръща в "Денсинг старс" (Dancing Stars) . Двамата с Алекс Сърчаджиева ще бъдат водещи на най-бляскавото танцувално шоу.

„Поемам отговорността да бъда водещ – това е ролята с най-голяма тежест в шоуто. Изключително много ще се старая, като текстът ще бъде само провокацията, която ще ме кара да изляза извън рамката" – с тези думи Калин коментира своето ново амплоа в Dancing Stars 2014.

Той и Алекс за първи път ще се срещнат на сцената и нямат търпение да се забавляват с новите танцувални двойки. Калин има опит на дансинга, като дори е участвал в джаз опера, а Алекс си спомня за своето ча-ча-ча изпълнение от миналия сезон като най-огромното си притеснение на сцена.

Тя обожава танците, даже обмисля да започне да тренира – за удоволствие, тонус и забавление. „Разбирам колко труд трябва, за да изпълниш красиво един танц. Имах три дни, за да науча стъпките и повярвайте ми никак не е лесно".

Сърменов даде съвет към своите колеги от журито, част от което той беше в миналия сезон, да се съобразяват със себе си, да не бързат и да създават неповторимата атмосфера в най-бляскавото танцувално шоу. С чувство за хумор той сподели, че танците му са специфични – трябва му много пространство заради специфичните фигури, които изпълнява. В танците по двойки призна, че не може да бъде лоялен и иска „да се хвърли на врата" на партньора си – ето защо жена му често искала развод след купони с танци.

Красота, танци, изключително силен сезон и интересни участници – това обеща водещата на Dancing Stars 2014 за предстоящото шоу. Кои ще бъдат участниците и как двамата с Калин ще си партнират в отговорната задача на водещи, ще видим от март по Нова.

Станете почитател на Класа