Зимни дестинации за двама

Сайтът Milllionaire.bg подреди най-романтичните зимни дестинации за ходене по двойки. В тези хотели климатичните условия явно нямат значение. Сред любимите зимни хотели е Correntoso Lake & River Hotel в Патагония, Аржентина. Това е може би най-изолираното място, където да заведете любимия човек. От Буенос Айрес се лети 2 часа до Сан Карлос де Барилохе, след това се шофира близо 100 км през невероятните Анди до Седемте езера. Мястото е идеално за любителите на риболова. Хотелът разполага и с уникална баня (хамам), която се отоплява на дърва. За пълен релакс и на тялото, и на душата се добавят местни планински билки. След една такава баня няма нищо по-хубаво от дрямка на дървен шезлонг на открито с гледка към езерото.
Ако предпочитате Щатите, Teton Ridge Ranch, Тетония в Айдахо е точно за вас. Намира се между националните паркове Йелоустоун и Гранд Тетон. Това е място, което е много вероятно да се посети от милионери като Тед Търнър например. На пръв поглед първобитната къща разполага с пет спални, няколко камини и огромни прозорци, разкриващи смайваща зимна гледка. Дневна програма: романтична разходка с шейна. Вечерна програма: горещо джакузи.
В Япония също има романтични места. Annupuri Lodge в Хокайдо. Снегът в планината Нисеко е повече дори и от снега в Аспен, защото японците си го „поръчват” право от Сибир. Уютната Annupuri Lodge разполага с 9 стаи в японски стил и естествени природни тонове, собствен бар и невероятна японска баня. Към туристическите атракции влизат откритите вулканични горещи басейни.
Но сред задължителните зимни местенца не може да не намери място и представител на Швейцария. Всички уморени от лудницата в Сейнт Барт и Мистик могат да се присъединят към гостите със синя кръв в Riffelalp Resort в Цермат, пише millionaire.bg. Вилата е построена през 1884 г. и се е превърнала в притегателен център за всички европейски богаташи. През 60-те години на миналия век пожар унищожава къщата, но тя вече е напълно възстановена. Разполага със 72 стаи и апартаменти, решени в дърво и естествени тонове, с балкон и камина. За онези, които предпочитат да си останат на топло, има СПА център и боулинг. Тук се намира и най-високият открит басейн. Температурата наоколо надвишава 30 градуса по Целзий.
А всички любители на природата могат да си прекарат незабравима почивка далеч от цивилизацията Cascade Huts, Маунт Хууд, щата Орегон. До бунгалата се стига или пеша със снегоходки, или на ски.
В Adara Hotel, Уистлър, Канада ,идеята е да се приютяват... самотници, които обаче нямат никакви намерения да спят сами точно там. Тук партито тече преди, по време и след ските и може да се пренесе напълно необезпокоявано в луксозните стаи на Adara Hotel. Флиртовете се завъртат някъде на път за Garibaldi Lift Co. Bar & Grill, а страстите се нажежават до червено в нощния клуб Buffalo Bills.

Станете почитател на Класа