Звезди посрещат Коледа и Нова година в Sofia Live Club

Звездна новогодишна нощ обещават организаторите на партито, което ще зарадва феновете на живата музика в Sofia Live Club на 31 декември. Програмата е с участието на „Остава“, група, създадена през 1990 г. Виртуозите Георги Георгиев, Боян Петков и Димитър Димитров определят стила на групата като брит-поп. По-късно към тях се присъединяват Свилен Ноев – вокал и китара, и Даниел Петров, който заменя Димитър Димитров на барабаните. Мишо Шишков се включва в шоуто на „Остава“ в началото на 2001-ва. Музикантите ще се изявят заедно с великолепните изпълнители от Free style, майстори на фънка и джаза.
Не по-малко атрактивно шоу ще забавлява гостите на клуба и на 29 декември, когато Орлин Павлов ще изпълни някои от своите хитове. Още по-вълнуващи са обещанията на JP3 и HYPNOTIC, които ще се появят в клуба към полунощ на 25 декември. Под кодовото название JP3 се крият Живко Петров, Веселин Веселинов - Еко, и Димитър Семов. Тримата известни джазмени ще се представят с богата програма от хитови парчета. А група HYPNOTIC, която обединява усилията на четири изключително красиви инструменталистки, ще нажежи страстите, защото дамите подготвят нечувано и невиждано шоу.
Големият коледен концерт в клуба е насрочен за 19 декември. Звездата, която ще се появи на подиума, е Белослава, име, което не се нуждае от специално представяне. Тя е една от най-харизматичните личности на родната музикална сцена, която умело съчетава в изпълненията си поп, джаз, етно.
За любителите на горещите страсти си заслужава да припомним, че в последите дни на 2009-а в Sofia Live Club отново ще се появят и чаровниците от енигматичната група Mango Duende. Те продължават да държат първенството по интерпретация на латино музика у нас. С групата продължава да се изявява и перуанецът Алекс Линарес. А новото лице на латино културата в България Рейди Бризуела ще ни представи автентични кубински ритми със своята група iRé на 13 декември.

Станете почитател на Класа