Хороскоп за Коледа

Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израснали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че заради него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Телец През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци Ако направите крачка назад и погледнете цялостно създалата се картина, ще видите, че онези проблеми, които сте си измислили, наистина не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са възложени много важни задължения, и това Ви прави прекалено нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то много скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете начин да се поразходите и да изпиете едно „бавно" кафе, за да се откъснете от цялото това препускане.

Рак Настроени сте доста лекомислено, което от време на време Ви тласка към рисковани и необмислени постъпки, само че днес късмета ще Ви се усмихне, и неприятностите ще Ви заобикалят. Ще се появят възможности да се заемете с някаква нова дейност, но не е във Ваша полза да надценявате своите възможности. Помнете, че значителна част от грижите ще легне на Вашите рамене, а на помощ от страни е по-добре да не разчитате. Доста трудно ще се окаже преодоляването на семейните разногласия, като ще се наложи да се потрудите, за да намерите общ език с по-възрастните си роднини.

Лъв Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени" с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затова не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева Днес отново ще Ви стане тъжно, и то - без всякаква причина. Вие обичате и сте обичани, а Вашата половинка е готова на всичко заради Вас и даже на нещо повече, от това, което сте очаквали. Неизвестно защо това Ви е все малко. Може би ще си отговорите на въпроса, какво точно не Ви достига?...

Везни Такива качества като aскетизъм, умереност и дисциплинираност, през това денонощие ще са Ви необходими, а даже и задължителни. Само че заедно с тях не забравяйте и за другите способи за достигане на целите. Вашите отношения с близкото обкръжение през този ден не би могло да бъдат наречени еднозначни. Може да влезете в конфликт с важни за Вас хора по принципиални причини, и в същото време да изпитате удоволствие от общуването с тях, когато Вашите и техните вкусове явно се допълват. Възможно е да реорганизирате бита си и да върнете в употреба старите обичайни вещи. Да имате връзка с жените от тези зодии е истински кошмар!

Скорпион Обмисляте да съобщите на определен човек, който съвсем не Ви е безразличен. На прага сте на много важна среща, предназначена да определи статута на Вашите отношения, а и ще Ви позволи да разкрие своите чувства. Е, тогава в какво е проблема? Вече знаете, че този човек изпитва към Вас аналогични чувства, и ще бъде във възторг, да разбере за Вашите. Освен това в конкретния момент идеалните небесни посланици само очакват сигнал, за да Ви окажат необходимата поддръжка. Прелестната дама Венера е на Ваша страна. Какво повече може да очаквате?

Стрелец Не бъдете прекалено доверчиви и не разказвайте много-много за себе си, защото е по-добре своите тайни да знаете само Вие. Денят е идеален за пътувания, командировки и премествания, но има опасност да Ви излъжат по пътя. Ще се подразните от някакви задължения във финансово и делово отношение и затова ще спорите с всички подред, но в интерес на истината – без сериозни последствия. Днес ще приключи и един тежък период в работата, през който сте минали напоследък. Освежете се чрез разходка на чист въздух.

Козирог Днес в живота Ви може съвършено неочаквано да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие въобще нямате причини да откажете на този човек топъл прием. Независимо от начина Ви на раздяла, сега ситуацията е доста различна и отношенията ще са съвсем други. Неговите амбициозни планове биха могли да Ви подтикнат към активни действия и затова се вслушайте в онова, което иска да направи и помогнете да го реализира. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред внимателно.

Водолей Днес ще можете да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Може да избухнат чувства към нови познати, както и да се започнат романтични отношения. Днес ще бъдете чувствителни и емоционални. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни колеги. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за интересни разговори. 

Риби Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

Станете почитател на Класа