Лили Иванова поднесе цветя на млада актриса

Легендата на родната естрада Лили Иванова изпрати две кошници с традиционни коледни звезди на младата актриса Кристина Топалова и режисьора Николай Волев. Това се случи в Сити Марк арт център на поредното представление на „Сексът – начин на употреба“. Чаровницата Кристина  Топалова пълни салона на престижното арт средище с великолепния си мноспектакъл  по пиесата на Дарио Фо и Франка Раме, писана през 80-те. Лили Иванова гледа за втори път представлението, нещо повече –тя купува билети и за свои приятели.  „Поздравявам Ви, чудесна сте!  Говорите правилен български език, а това не всеки го умее. И сте много непосредствена. Останете си все такава!  Темата на пиесата е много злободневна,трябва да водят ученици да я гледат“, каза Лили Иванова след представлението.  Естрадната прима е в перфектна форма и отлично настроение в навечерието на Коледните празници.

 

 

https://darik.bg/media/250/img_20181030_092909_1_resized_20181030_094322311.s.jpg

 

 

„Прекрасно играе това момиче, режисурата е великолепна, всичко много ми хареса“,сподели скулпторът Георги Чапкънов. А режисьорът Николай Волев не скри, че Кристина е негово откритие. „Навремето ми провървя да открия 17 годишната Ирини Жамбонас за филма „Маргарит и Маргарита“. Този филм и днес се гледа с интерес и е много актуален.  Пожелавам и Кристина Топалова да направи кариера като Ирини, защото наистина го заслужава“, каза Николай Волев.

 

 

http://www.class.bg/media/k2/items/cache/6a4d22d5244da59cf90fac70ec417da3_M.jpg

 

 

Собствениците на Сити Марк арт център- арх. Теодора и Христо  Кирови, скромно приемаха поздравленията  на многобройната  публика. И двамата предоставят красивия и елегантен салон, решен в бяло и лилаво, само за стойностни проекти. Тяхното сътрудничество с Николай Волев  е удар в десятката -  интересен драматургичен материал, обявен някога за скандален в католическа Италия,  млада и даровита актриса, която пее и танцува,  въодушевена публика.  Неслучайно представлението мина на пълен салон. Суперлативи за „Сексът- начин на употреба“  изказа и агента Тенев. Пи арът на Сити Марк арт център  Димитър Сотиров подари на Лили Иванова книгата си за легендарната оперна звезда  Гена Димитрова и покани певицата да присъства на прожекцията   на филма „Обич за Гена“  през януари.

 

 

Станете почитател на Класа