6 начина да кажеш: „Омъжи се за мен!“

Мъжът, дори и добре да живее, се жени... Тази крилата фраза все още не е омръзнала на по-силната половинка на човечеството. Колкото и да вярват мъжете, че брачните окови тежат и по правило да не ги обичат, понякога сами си ги надяват.
Затова е добре да са подготвени за този момент и да го приемат философски, почти с радост, твърди сп. „Дженте“.

Вечерта край морето на лунна светлина

Лятото е възможно най-подходящият сезон за обяснение в любов и желание за брак. Отишли сте на почивка или живеете до морето. Излезте да се разходите вечерта. Намерете място, далеч от шумните заведения и миризмата на пържена риба. Докато седите на плажа или се разхождате по брега, коленичиш и предлагаш да станете семейство.

На дъното на чашата

Може да сте у дома и да го направиш сам. Или пък да се уговориш със сервитьора в ресторанта да пусне годежния пръстен в питието и преди да го сервира. Тя ще бъде във възторг.

В лявата обувка

Може да го съчетаеш, като й подаряваш обувки или друга вещ, която обожава и е практично да се сложи и пръстенът. Когато тя ги обуе, ще усети, че нещо й убива и бързо ще намери брачната халка. Ако си още по-ексцентричен, може да използваш обувката за годежен пръстен, както направи Тузара за Кари във филма „Сексът и градът”.

Пратка в офиса или у дома

Поръчай огромен букет рози с романтична декорация. Напиши й дълго любовно послание и купи красива опакова за пръстена. Може даже да е опакован в няколко опаковки, за да е още по-голяма изненадата. Изпрати й го на работа или когато си вкъщи, но като си абсолютно сигурен, че не подозира нищо. Малко след като го получи, трябва да се появиш и ти, за да не се наложи да водите сериозния разговор по телефона.

Радиопоздрав

Различно, рисковано и вълнуващо. Все пак може да пробваш с този метод преди същинската част. Обади се и измисли оригинално признание, в края на което да й направиш предложението. Трябва да си сигурен, че тя слуша, за да не разбере от приятелките и съседите си. Малко след това трябва да се видите, за да й поднесеш пръстена.

Караоке

Ако искате да е публично и вълнуващо, изберете място, където може да имате подобна изява. Караокето е страхотно място, защото в тези клубове има настроение и когато човек пее, се чувства като истинска звезда. Избери романтична песен и в края на изпълнението си застани пред любимата и й направи предложението. Компанията ви ще „ахне”, а момичето ще е адски развълнувано.

Пази се от грешки!

Ако сте имали сериозни разговори относно връзката ви и накъде се е насочила тя, тогава най-вероятно вече знаеш, че отговорът й ще бъде „да”. Но ако не сте, не прибързвай да ходиш да купуваш пръстен или да организираш семейни тържества с цел брак.
Съобразявай се с вкуса й, когато купуваш пръстен или заръчваш халка. Ако тя не обича рубини, а и купиш пръстен с рубин, ще сгафиш. Така че първо проучи вкуса, а после харчи пари.
Не пренебрегвай нейните родители. След като й кажеш, че я искаш за жена, настоявай да те заведе у тях и да говориш с баща й и с майка й. Покани ги на вечеря и кажи пред тях колко много държиш да дъщеря им.

Планирай от рано и мисли креативно

Избери място, което има специално значение за вас двамата. Бъди детайлно ориентиран, като започнеш от осветлението и стигнеш до настроението. Помни, че първото нещо, което всеки ще попита е:„ Той как ти предложи?“ Дай й момент, който ще пази до живот.

Не пренебрегвай празничната атмосфера!


Колкото и разумна и практична да е твоята бъдеща половинка, тя все пак е жена. И като всички обича да се глези, да бъде ухажвана и да се наслаждава на празника. За да има какво да разказва на потомците ви.

Станете почитател на Класа