Мечтаният Париж става реалност

Кой не е мечтал да поживее в Париж? Да види Айфеловата кула и Триумфалната арка. Да се разходи по пл. "Пигал". Или да се помоли за душата на Есмералда в "Нотр Дам". Това може да се случи, ако си купите книгата "Париж, моямечта" на Кейт Бес. Книгата излезе с логото на изд. Слънце.

ПАРИЖ МОЯ МЕЧТА

Този завладяващ мемоар ни пренася в очарователната Франция през 80-те години. Младата Кейт заминава за Париж, твърдо решена да осъществи мечтата си да се превърне в зашеметяващ и изключително успешен чуждестранен кореспондент.

Поредицата талантливи статии за по-малки издания привличат вниманието на влиятелния медиен магнат Джон Феърчайлд, издател на модната библия в онези години – „Дамска мода", който назначава Кейт на работа.


Интелигентна и образована, тя бързо достига до елита, диктуващ световната мода от нейната столица. Следват незабравими моменти с легендарни фигури като хипнотизиращия Ив Сен Лоран, властния Карл Лагерфелд, Емануел Унгаро, Вивиан Уестууд... Разбира се, след вълнуващи партита в знаменитите нощни клубове на Париж, Кейт среща и любовта в лицето на загадъчния Ерве.

Като всяко нещо на този свят, френската приказка за Кейт също приключва и след дълго сбогуване с вълнуващия Париж тя се завръща в Ню Йорк, където започва да работи за престижното списание „Вог".От страниците на това великолепно четиво струи елегантност.

Защото героите на Кейт имат вземане даване със света на модата. А тозисвят винаги е привлекателен, защото е свят на красотата.

Едно пътуване до Париж винаги е вълнуващо, особено преди Коледа. Направете го с тази книга!

Станете почитател на Класа