×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Благотворителният концерт "Светлина и Благословия" събира средства за деца в неравностойно положение

Артисти, музиканти, певци, танцьори, поети, художници, се събират на една сцена, за да създадат сияние от творчество и доброта в подкрепа на деца в неравностойно положение. Музикално – поетичният спектакъл "Светлина и Благословия" ще се състои на 21-ви декември /сряда/, от 19:30 ч., в кино "Влайкова".

 

"Благотворителността е повик на сърцето и потребност на душата", казва продуцентът на концерта Иван Върбанов. „Днес, в трудните времена в които живеем - когато се случват толкова много бедствия и злополуки, когато целият наш свят кипи от войни и конфликти - международни и лични, духът търси все повече светлината, любовта, хармонията, единството, радостта и щастието. Събитието „Светлина и Благословия" е израз на тази наша потребност".

 

Всички дарения, които бъдат събрани по време на концерта, ще бъдат отчетени на самата сцена, пред очите на публиката. „Ще настояваме и ще следим за абсолютно коректното разпределение на сумите - по предназначение, точно и ясно! Отчетите ще публикуваме във всички наши онлайн платформи", съобщи Иван Върбанов. „Получи се удивителен кастинг на артистите. Всички участници в концерта сякаш вибрират на една честота и така усилват резонанса на посланието ни: Да правим повече добро, да работим за един по-хармоничен и благороден свят, да дарим повече топлина за малчуганите!", признава Иван Върбанов.

 

Броят на артистите непрекъснато расте, като към момента са заявили категорично своята съпричастност и участие: маестро Александър Райчев /журналист и хоров диригент/ и женската фолклорна формация "Чемерика", Владимир Маринов - нашумелият и обичан изпълнител на руски популярни песни, евъргрийни и шлагери от репертоара на знаменития Франк Синатра, огнените танцьори от формация "Келтски феникс". Журналистите Мария Мира Христова и Иво Тодоров ще четат свои авторски текстове – „Коледна приказка с магичен (без)край" и стихове от „50 нюанса с Иво". На сцената в кино „Влайкова" ще се представят възпитаниците на Музикалното училище в София – виртуозът на китарата и контрабаса Петър Кривицки, барабанистът Иван Станев и бандата "Gentle Spiral". Групата "Heartz Beat" и актрисата Анастасия Левордашка ще привнесат бунтарски дух в музикалната вечер. В концерта се включват и младите надежди: 8-годишната Елиза Янковска, българската „Адел" - Антонина Донкова, кандидат-актрисата Симона Николова. Специален гост в „Светлина и Благословия" е аплодираният в Европа и Америка бляскав оперен певец Юрий Николов /тенор/, а сред уникалните изненади за публиката ще бъде появата на дизайнерката Ренета Стрильова, която ще запее популярни фолклорни песни и хитове от българския поп.

 

Благотворителният концерт "Светлина и Благословия" ще бъде излъчван директно в интернет в You Tube - канала и F-страницата на събитието.

 

ПОДКРЕПЕТЕ КАУЗАТА НА КОНЦЕРТА, КАТО ДАРИТЕ ОНЛАЙН НА АДРЕС:
https://www.youcaring.com/lightandblessingconcert-717772

 

Всичко за подготовката и реализацията на концерта, както и кадри „Зад кулисите" от „Светлина и Благословия" вижте в интернет на адреси:

W: https://lightandblessing.alle.bg/;

F: www.facebook.com/svetlinaiblagosloviq;

Blog: https://svetlina-blagosloviq.blogspot.bg/.

 

СВЕТЛИНА И БЛАГОСЛОВИЯ!

Станете почитател на Класа