×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

"София диша" се пренася на ул. "Ангел Кънчев"

Втората неделя (10-ти август) на „София диша" ще се проведе на станалата вече традиционна улица „Ангел Кънчев". Темата на проявата ще е „Словото зове" и тя ще бъде посветена на литературата. Освен задължителните книги с отстъпка, автограф от авторите и литературни четения, фестивалът ще предложи на посетителите и още много атракции:

ПроКредит Банк организира импровизирана читалня на открито.. Всички заглавия от библиотеката на банката от инициативата „Препоръчано от ПроКредит Банк", ще бъдат достъпни за любителите на художествената литература. Банката е подготвила специална програма за публично четене на любими литературни произведения. Каним малки и големи да видят превъплъщенията на актьора от трупата на сатиричния театър Петко Каменов, който ще припомни на малчуганите, а и на по-големите деца, приказки и откъси от позабравени български и чужди автори. Елате, за да видите:
17:00 – 17:30 – Български народни приказки
18:00 – 18:30 – Приказки от български автори
19:00 – 19:30 – Приказки от чужди автори
20:00 – 20:30 – Приказки за пораснали деца

За пръв път и посетителите ще могат да се включат в самото създаване на литературната творба, заедно с писателя Бранимир Събев. Съавторство в творческа игра с публиката ще предложи и поетесата Таня Иванова, а карикатуристът Динко Ненов ще дари с негова карикатура всеки закупил си книгата й „Нежност и страст".

 

Станете почитател на Класа