×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Мила Йовович кацна в София след Броснан

Пиърс Броснан преследва Мила Йовович по софийските улици в екшъна "Сървайвър". Актьорът, нашумял с ролята си на Джеймс Бонд, пристигна в България за снимките на продукцията под режисурата на Джеймс Мактийг ("В като Вендета"). Сценарият е на Фил Шелби. "Здравей, България", бяха първите думи на Пиърс Броснан пред очакващите го на летище "София" репортери.
"Здравейте, как сте", отговори актьорът на въпрос какво би казал на българските си почитатели.
"Филмът е трилър. Участват още Мила Йовович, която кацна в сряда в София, Анджела Басет, Дилън Макдърмът. Ще видим как ще тръгне", каза Броснан, помолен да разкаже повече за продукцията. "Много съм щастлив, че съм в България", добави още той. Снимките на "Сървайвър" започнаха през януари в Лондон. У нас ще продължат две седмици - в центъра на София, в Киноцентъра "Ню Бояна" и в Кремиковци.
Пиърс Броснан играе главния враг на героинята на Мила Йовович. Тя пък е току-що назначен в американското посолство в Лондон агент с основна задача да предотвратява проникването на терористи в САЩ. Йовович става жертва на интриги и е обвинена в престъпление, заплашен е и животът й. Налага се да се крие, докато докаже невинността си.
Междувременно се свързва с антитерористична групировка, която се опитва да осуети бомбен атентат на "Тайм скуеър" в Ню Йорк.
Филмът е с бюджет 35 млн. долара. Очаква се да излезе на екран до края на годината.

Станете почитател на Класа