Очаквайте дентален портал #1 на България

CPG consult имат удоволствието да обявят старта на www.prodental.bg, нов иновативен портал занимаващ се изцяло с нуждите на денталните професионалисти и техните клиенти. Prodental.bg комбинира в съдържанието си традиционната информация за денталните практики с полезните връзки към други необходими мрежи в тази област. Prodental.bg улеснява търсенето на най-близкия до вас дентален лекар чрез услугата на Google map. Денталните практики могат да бъдат сортирани по специалности – дентални състояния и процедури, както и по други критерии – служителите и собственици на дентални клиники или доставчици на техники. CPG consult вярва, че тези услуги, комбинирани със способността да се прибавя, персонализира и актуализира информация на всяка страница към профила на денталния лекар, правят prodental.bg безценен за потребителя.
Данните в профила са изцяло в полза на денталната практика. Потребителите ще могат да подновяват данните си, както и да качват снимки и лога. Също така дентистите ще имат възможността да публикуват обяви за работа. В бъдеще CPG consult ще добавя още услуги, които ще помагат на денталните лекари да използват силата на интернет пространството в помощ на индивидуалните си бизнес нужди.
Prodental.bg е в голяма помощ както на хората, търсещи работа, така и на денталните лекари, които искат да запълнят екипа си с квалифицирани кадри. Тази услуга е напълно безплатна.
Prodental.bg разполага с форум, в който може да публикувате мнения и впечатления за практиките на лекуващия ви дентист, за даден препарат или техника, или просто да изразите съвет или препоръка към дадена дейност в денталната сфера.
Prodental.bg е отворен към дружества и рекламодатели, работещи в денталната област, които искат да промотират или популяризират дейността си.

Екипът на prodental.bg

Станете почитател на Класа