Зеро Ацид бори ГЕРБ*

Дъвчащ бонбон потушава светкавично симптомите на гастро езофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ). Само за пет минути Зеро Ацид неутрализира стомашните киселини. Действието на хранителната добавка продължава 2-3 часа при условие, че не се гълта цяла. Така пълноценно се усеща и ароматният й вкус на мента. ГЕРБ може да си „намира” майстора безотказно до 3-4 пъти на ден. Условието е вкусната таблета да се приема най-късно до час след хранене.

Революционната антиГЕРБ формула е българско производство, по немска технология. Дъвчащият бонбон е добре балансиран продукт с естествени минерални соли. Основните съставки на Зеро Ацид са калциев карбонат и магнезиев карбонат. Те неутрализират излишъка от киселина в стомашния сок и премахват неприятните усещания на гадене, подуване, спазми и др.

Най-честият симптом на ГЕРБ е чувството за парене зад гръдната кост. Усеща се най-драматично след хранене. Над 75% от българите са го изпитвали поне веднъж годишно. Стомашният дискомфорт мъчи и разрастващата се армия от пациенти с колит и гастрит. Статистиката сочи, че всеки десети у нас има язва. Оплакванията застигат и активната част от населението, подложена на всекидневен стрес. Има данни, че нелекуваните стомашни киселини увреждат повече качеството на живот, отколкото хипертонията, сърдечните нарушения, диабетът. Киселините поразяват и хората, които се хранят нередовното, както и тези, които са с наднормено тегло. 50% от бременните също изпитват неприятните симптоми на парене и гадене в стомаха. За разлика от подобни продукти обаче, Зеро Ацид е подходящ и за бъдещите майки. Една таблетка осигурява 25% от дневната доза калций на организма. Зеро Ацид преборва и киселините, предизвикани от празничното предозиране на храни и напитки. Така „грешките” от прекаляването с пикантно, пържено и мазно скоростно стават преодолими. Ментовият бонбон облекчава и пораженията от големи количества червено вино, кафе или пък силен чай.

Според изследване от 2007 г. стомашните киселини са лидер сред заболяванията, на които се гледа изключително несериозно. Болките в гърдите редовно се бъркат с признаците на инфаркт и чак тогава се търси лекарска помощ. 70% от жертвите на киселините изобщо не се лекуват.

Киселините се причиняват от рефлукс (обратно връщане) на стомашната киселина в хранопровода и могат да причинят сериозни заболявания. Едно от тях е хроничното състояние ГЕРБ. Активира се при раздразнение и възпаление на хранопровода поради връщане на киселина или друго стомашно съдържание. Възможно е, когато долният езофагален сфинктер (ДЕС) – естествената клапа, която пази солната киселина в стомаха, се е отпуснала или не работи добре. Това излага хранопровода на вредното действие на солната киселина, а лекарите го наричат ГЕРБ – гастро езофагеална-рефлуксна болест. Паренето зад гръдната кост е само първото предупреждение, че има нарушено покритие на хранопровода.

* Гастро езофагеална-рефлуксна болест

Станете почитател на Класа