Хормон на забавлението

Миналогодишният успех на групата ФОЛТИН от близка Македония ги доведе отново на българска земя. Феновете им несъмнено се увеличиха, а пропусналите лайва пожелаха ФОЛТИН да пристигат за трети път в столичния клуб. Бандата е готова да взриви най-добрата сцена и нажежи обстановката до краен предал.

На 18-ти май, 23.00 часа, SOFIA LIVE CLUB отново поднася своето предизвикателство. Този път изненадата изцяло е предназначена за всички меломани и истински фенове на хубавата музика, глобален микс от жанрове поднесен по специален начин.

Групата с необичаен състав, чиято музика е трудно да се определи и характеризира с един музикален жанр пристига заредена с хормона на забавлението. Нереално страстната, духовита и танцувална музика на бандата, която постигат с бързи македонски ритми е само част от изживяването да се срещнеш лице в лице с момчетата от ФОЛТИН.




Езикът им е въображаема смес или фонетична имитация на световни езици като: испански, френски, румънски, португалски и други. Доста често музикантите работят по музика за театрални постановки, в които те са известни със създаването на музикалната част.

Групата е известна и с участието си в редица музикални и театрални фестивали в Македония, Хърватска, Италия, Австрия, Чехия, Германия, Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания, България, Унгария, Франция, Ливан.


Станете почитател на Класа