Сентиментал Суингърс в света на кабарето

Пищна сцена, красиви танцьорки и вихрена музика... Ерата на кабарето се завръща с новата продукция на Сентиментал Суингърс и Михаил Йосифов Секстет - “Swing Cabaret”, на 30 март от 22:00 часа в Sofia Live Club!

       Ако някога ви се е искало да се поставите на мястото на героя
от “Полунощ в Париж” на Уди Алън, за да попиете за една нощ атмосферата на отдавна отминалата епоха на кабарето, сега ще имате тази възможност. 

       Сентиментал Суингърс ви канят на уникално изживяване в Sofia Live Club, наречено
“Swing Cabaret”. В това име е събрано цялото многообразие на любимото  забавление за всички през 30-те години на 20-ти век. Оригинални костюми, много музика, конферансие и танци без граници... Благодарение на високотехнологичния нов век, Рони, Деси и Вера няма да са приковани на сцената, а ще се движат сред публиката, ще се закачат и танцуват с най-смелите от първия ред.

       Музиката във вечерта ще има няколко лица, като началото ще бъде поставено от
селекцията на винтидж корифеите The Smugglers Collective в 22:00ч. Скоро след това сцената ще бъде превзета от Сентиментал Суингърс и Михаил Йосифов Секстет за едно пътуване към времето на безграничната жажда за живот и удоволствие: 30-те години. Тогава не само по света, но и у нас кабарето е било любимата сцена за забавление – подобни заведения са се появявали непрекъснато. На 30 март атмосферата на 30-те години ще се възроди и в България отново ще има истинско кабаре.

       Сред усърдно готвените изненади за петъчната вечер са няколкото гост-вокалисти, а жанровете ще се сменят почти толкова често, колкото и костюмите на Рони, Вера и Деси - от танго и цигански романси до кабаретни стандарти. 

       Един от подаръците към публиката ще бъде специално изпълнение на емблематичната пиеса „Керванът” на двигателя на популярната музика в България от началото на миналия век Йосиф Цанков. Дамите на суинга подготвят песента  специално за концерта в Sofia Live Club. Освен това като акцент на кабаретното шоу всяка една от тях ще има своето знаково солово изпълнение, различно и ефектно.

       За истинските фенове Вера, Деси и Рони подготвят изненада в снимки. По време на концерта официалният фотограф на събитието ще снима всеки, който желае, пред стената на  Сентиментал Суингърс, а след това снимките ще бъдат качени на страницата на дамското трио във Фейсбук: https://www.facebook.com/SentimentalSwingers. Ще бъде отделено особено внимание на винтидж или кабаретните облекла и прически на гостите.

       Специално за приятелите на суинга и хубавите им снимки, пресъздаващи епохата на 30-те, магьосниците от Арлет ще направят с косите и лицата им чудеса преди концерта, като комплимент от Сентиментал Суингърс. Точно в 20:30 часа в Sofia Live Club обособената Арлет Зона ще очаква желаещите да се потопят в необикновената нощ с най-подходяща кабаретна прическа и грим.

        Накрая всички присъстващи ще могат да излеят емоциите си от преживяното на хартия. „Златната книга” на Сентиментал Суингърс ще ги очаква за техните мисли, впечатления, предложения и идеи.

      
Swing Cabaret ще представи цялата палитра на живота, такъв какъвто е бил, какъвто ни се иска да бъде... и какъвто може да бъде - пъстър и задъхан от приключения!

        

 

За повече информация:

Весела Венчева

PR

Sentimental Swingers

0889 990 130

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Станете почитател на Класа