Как да подсилим имунитета на цялото семейство в есенно-зимния сезон?

Лятото отмина и всички се завръщаме към обичайното си ежедневие – възрастните на работа, а децата – в детските заведения и в училище. За да сте наистина подготвени за предизвикателствата извън дома е много важно да помислите и за профилактиката на здравето си преди да е настъпил сезонът на настинките и гриповете. Време е за подсилване на имунитета най-вече на децата – те всеки ден са под влияние на какви ли не вируси и микроби в яслата и училище и само здравата имунна система може да им гарантира устояване на болестотворните атаки. Със започването на новата учебна година подготовката на децата за училище освен подсигуряването им с учебници, помагала и облекло е добре да включва и мерки за укрепване на здравето им.

Същестуват множество възможности да подсилите имунитета – от синтетичните имуностимулатори, които личният лекар предписва, до всякакви билкови екстракти и продукти. Ние ви предлагаме най-добрите и ефикасни доказани продукти в тази насока.

Опитът досега показва, че начинът на боледуване на децата се променя видимо, след като те са приемали тези продукти – болестите се разреждат, протичат по-леко и бързо и организмът се възстановява много по-лесно.

Продуктите, които от Natural Energy, изключително ни препоръчват не само за децата, но за хора от всяка възраст за подсилване на имунитета и щит срещу бактериите са и най-продаваните продукти – Зелена енергия и КолАктив 3. Съчетанието и синергията на тези продукти осигуряват много добра естествена защита срещу атаките на вирусите и бактериите и са предпочитани за имунопрофилактика поради напълно натуралния си произход и действие. Продуктът Слънчева енергия е особено подходящ да се приема при първите симптоми на започващо простудно или вирусно заболяване – това е инстантна храна, която се усвоява моментално от организма и това му дава възможност да пресече в зародиш развитието на болестта.

Всички продукти, които най-много подсилват имунната система, осигуряват пълноценна храна за клетките на тялото и са безценна помощ при профилактика и лечение на всички видове вирусни и бактериални инфекции може да видите тук. 

Редовната консумация на естествените суперхрани е необходимо за здравето на децата, инвестираните средства се възвръщат многократно, а вашето спокойствие в къщи и на работното ви място е безценно. Имайте предвид, че поради естествения и натурален произход на тези продукти е добре да се взимат по-продължително време без прекъсване с цел профилактика, за да получите най-добри резултати.

 

Виж повече но темата:

Предпазване от настинка /простуда/, грип и вирусни инфекции – съвети от лекаря 

Статия „Децата и тяхното здраве”

 

  имунитетимунитетимунитетимунитет

Станете почитател на Класа