Как да отслабнем здравословно?

През последните няколко години наднорменото тегло се превърна в сериозен проблем за хората и здравните системи по света. Всеки трети възрастен страда от наднормено тегло, което увеличава риска от сериозни заболявания, като най-малкият проблем е неестетичният изглед.
Напоследък забелязваме и че възрастовата граница на хора със свръхтегло непрестанно спада. Все повече млади хора и деца страдат от наднормено тегло.
Тялото ни се нуждае от много и разнообразни хранителни съставки, обаче някои от тях често липсват в обикновената храна. За да си ги набавим, ядем повече и дебелеем, но оставаме гладни на клетъчно ниво, тялото ни не може да си набави необходимите му вещества. За да не се получава така, най-добре е да си набавяме липс­ващите хранителни вещества, приемайки някои суперхрани и добавки; тогава няма да ни измъчва постоянен глад и ще са ни нужни много по-малки количества храна, ще сме по-здрави и по-слаби.


Как да се справим с наднорменото тегло? От какво значение е хранителният режим?
Към какви продукти можем да се насочим, за да ни помогнат в борбата с излишните килограми и същевременно да си набавим необходимите хранителни вещества?
От Natural Energy са ни приготвили няколко полезни съвета по темата:


>> ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ




Станете почитател на Класа