Денков посочи плашещ ход на ГЕРБ и ДПС от януари

Денков посочи плашещ ход на ГЕРБ и ДПС от януари
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    25.04.2024
  • Сподели:

Това, което виждате последните няколко месеца беше артилерийска подготовка преди нападението. От януари насам ГЕРБ и ДПС започнаха артилерийска подготовка, защото се готвеха за избори. Това заяви бившият премиер акад. Николай Денков в Пазарджик. 

Ние успяхме да върнем доверието към България. Затова отвориха Шенген. Когато влезеш по начин, по начина който ние - в близко бъдеще трябва да се отворят и сухоземните граници. Ако нещо не се обърка до края на годината трябва да имаме решение.

По отношение на еврозоната - готови сме да влезем в нея. Ние сме убедени, че вашият живот ще стане по-добър ако сме в еврозоната. Затова работим по тази тема, посочи акад. Денков. 

По думите му е възможно България да изпълни критерия инфлация до края на годината и да влезем в еврозоната. 

Бившият регионален министър Андрей Цеков представи приоритети в програмата, касаещи Пазарджик и областта. Сред тях - изграждане на канализационна мрежа в с. Ивайло, междублокови пространства.

"Имаме проект за 14 млн. лв. за облагородяване на междублоковите пространства в цял квартал в Пазарджик. Това е първата стъпка. Ще продължим и се надяваме тази политика да продължи.

Програмата, която създадохме предизвика голяма еуфория и притеснение в общините: "Сега някой няма ли да ни поиска нещо, трябва ли да връщаме ресто". Програмата започна от януари до 9 април бяха подписани 723 споразумения.

Никоя община не е върната. Кметове на наши опоненти ни се молиха да подпишем по-бързо документите", добави още Цеков. 

Става въпрос за два свята. За две разбирания как се прави политика. Две разбирания как държавата трябва да се грижи за своите граждани. Надявам се, че промяната ще бъде устойчива, стабилна. След кратко време няма да се налага на някой баща да обяснява на детето си защо при нас всичко е счупено, каза още Андрей Цеков.

Станете почитател на Класа