Делян Пеевски за министър Тагарев: Нулева работа за Украйна. Жалка гледка е да си обвинява заместниците

Делян Пеевски за министър Тагарев: Нулева работа за Украйна. Жалка гледка е да си обвинява заместниците
  • Публикация: 
  • Дата:  
    28.02.2024
  • Сподели:

"Той не може да прати едни бронетранспортьори няколко месеца. Работа, която свършихме с господин Борисов, с ГЕРБ и ДПС - още преди месец всичко беше готово, подписано и направено.

 

 

На 18 януари парите бяха осигурени, пратих писмо до финансовия министър. Той до ден днешен не ги е изпратил. Днес го гледам - жалка гледка е да обвинява зам.-министрите. Малко мъжко да каже: "Аз съм виновен, не ги пратих". Ходи напред-назад, снима се само, нулева работа за Украйна. Всичко, което досега беше свършено, беше свършено от парламента. Тагарев свърши една голяма нула" - това коментира Делян Пеевски за министъра на отбраната Тодор Тагарев.

На въпрос какво очаква да чуе на изслушването от министър Тодор Тагарев той отговори: "Аз лично не очаквам нищо да чуя от него, но нека да дойде и вие да го чуете и питате".

На въпрос къде се вижда ДПС, ако ГЕРБ и ПП-ДБ подпишат коалиционно споразумение, той отговори: "Отдавна съм заявил тази тема и няма да я коментирам обратно. Това са разговори между тях. Ние в това правителство няма да участваме по никакъв повод".

"Смятам, че те трябва да са честни към българските граждани, да е ясно какво и как ще правят и да подпишат. Ясно е, че те са в коалиция. Няма защо да се лъжем. Коалицията е ясна и тя е между техните партии. Трябва да си сложат подписите, да сложат програма за цял мандат, да кажат какво ще правят, хората да прочетат.

Станете почитател на Класа