Фандъкова прави ревизия на управлението, Кадиев ще помага

Йорданка Фандъкова ще направи ревизия на управлението на Бойко Борисов в Столична община. Това стана ясно по време на онлайн дебат, проведен вчера между щабовете на кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова и на БСП Георги Кадиев.
“Докато Кадиев беше председател на Надзорния съвет на “Топлофикация”, дълговете на дружеството нараснаха до 330 милиона. Това ли ще е управленският стил като кмет на София?” Така от щаба на Фандъкова отговориха на въпрос от щаба на Кадиев, че той като кмет ще направи ревизия на София, за да видят хората защо от 1 млрд. годишен бюджет столицата ни изглежда така. „А от ГЕРБ готови ли са да направят ревизия на управлението на г-н Борисов?“, възразиха от екипа на БСП кандидата. Отговорът на екипа на Йорданка Фандъкова бе: “ГЕРБ въведе ревизиите като стил на управление, така че въпросът ви е риторичен”, съобщи агенция Кросс.
“Ако софиянци изберат Фандъкова за кмет и тя реши да изпълни това обещание, ние като упълномощени заявихме, че Кадиев в ролята си на общински съветник и финансист е готов да окаже пълна експертна подкрепа за въпросната ревизия. Ще предоставим и конкретните данни за това, как парите на софиянци се източват от общината”, заявиха от червения щаб след края на онлайн дебата.

Станете почитател на Класа