Мая и Корнелия яхнаха моторите

Мая и Корнелия яхнаха моторите
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.03.2023
  • Сподели:

Двете основни конкурентки за сърцата и бюлетините на социалистите у нас за изборите за нов състав на Народното събрание - Мая Манолова (ЛЕВИЦАТА!) и Корнелия Нинова (БСП), изпаднаха в състояние на яростно преследване по пътищата на страната и събитията в първата пролетна седмица. 

 

 

Зоркото око на репортерите на Lupa.bg забеляза, че първо двете буквално за час се разминаха на празника на Кюстендил във вторник, но макар и поотделно, закичиха с по едно цвете и усмивка претендентките за Мис пролет там. 

 

 

 

 

 

Днес пък политическата надпревара продължи по линия на високите скорости. Първо Мая Манолова се похвали с няколко снимки с мотористи край Бачковския манастир. А след това Нинова се присъедини към благопожеланията за любителите на силни усещания на две колела и демонстрира, макар и само за няколко секунди, че и тя умее да се задържи на мощен мотоциклет. 

И въпреки това разликите между БСП и ЛЕВИЦАТА! в електорално изражение според социолозите са нищожни. И последните проучвания сочат марж от не повече от 2,5 процента в полза на Столетницата, но без да се калкулира вотът на онези, които продължават да са членове на БСП, а няма да гласуват за партията след серия разочарования.

Станете почитател на Класа