Антон Кутев: Никой в БСП не подготвя удари срещу Овчаров

Не съм виждал никой в БСП да подготвя каквито и да било удари срещу Румен Овчаров и ако изобщо имаме вътрешнопартийна борба, тя се води по съвсем друг начин, а не по този. Това коментира депутатът от БСП Антон Кутев по повод изказването на Румен Овчаров, че среди в неговата партия стоят зад нападките срещу него от страна на Мария Капон. Според Кутев в социалистическата партия няма практика да се оклеветяват хора за решаване на кадрови проблеми.
„Няколко пъти в живота ми ми се е случвало да си говоря с Мария Капон и тя не ми изглежда като жена, която може да бъде повлияна от някого какво да прави или какво да не прави. Наистина не мога да разбера защо Румен ги говори тези неща. За мен това е напълно невярно“, добави левият депутат.
„Капон и Янев изпълняват нещо като линия за отслабване на БСП. Не искам да коментирам сега авторите на линията и сценариите”, коментира членът на Националния съвет на БСП Цвятко Цветков. Той допълни, че в БСП имало стари навици - „да се канибалства по отношение на своите.“

Станете почитател на Класа