Енчев опонира гневно на Каракачанов: Платихте авансово 100% за самолети на хартия

Енчев опонира гневно на Каракачанов: Платихте авансово 100% за самолети на хартия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    06.03.2021
  • Сподели:

Вигенин атакува позициите на управляващите по превъорожаването на армията

 

Велизар Енчев, водач на листата на БСП в Хасково, опонира на военния министър Красимир Каракачанов за състоянието на българската армия.

 

Енчев коментира изявата на вицепремиера по БТВ сутринта. В ефира на медията се проведе първият политически предизборен дебат, в който от БСП участва Кристиан Вигенин.

 

Вигенин и Каракачанов кръстосаха саби по темата за проблемите в армията и превъоръжаването. Социалистът атакува, като педчерта, че правителството не е направило нищо в последните години за армията и военните ни, което вбеси военният министър.

 

"Г-н Вигенин, не знам кои са вашите експерти, но това, което са ви казали и написали, показва, че са тотално неграмотни. Кажете им да си скъсат дипломата и да се скрият и по темата за отбрана да не говорят", реагира остро Каракачанов.

 

Тази реплика пък предизвика гнева на Велизар Енчев и той реагира във Фейсбук:

 

"В БСП да си скъсат дипломите и да престанат да говорят за отбрана, заяви на първия Тв дебат Каракачанов...


Прав е о. з. военният министър. Само човек с неговата диплома може да плати авансово 100 процента за самолети на хартия, което ни струва милиарди", написа в гневен пост във Фейсбук Енчев.

 

И продължи:


"Само човек като Джамбазки, който не е помирисвал казарма, но иска задължителна военна служба, разбира от отбрана.


Само партия като ВМРО може да брани договор с Македония, с който подарихте на македонистите членство в НАТО срещу голи обещания от Скопие."

 

 

Станете почитател на Класа