Марешки и Валери Симеонов тръгват заедно на избори

Марешки и Валери Симеонов тръгват заедно на избори
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.02.2021
  • Сподели:

Разпадът на "Обединени патриоти" роди нова коалиция. Малко след като ВМРО обяви края на „Обединени патриоти“ и тръгна към самостоятелно явяване, НФСБ на Валери Симеонов обяви, че прави съюз изненадващо с "ВОЛЯ" на Веселин Марешки. 

 

На брифинг в парламента двете политически сили обявиха Патриотична коалиция „Воля“ и НФСБ“.

Двамата лидери обявиха, че ще се борят за по-високи доходи, борба с картелите, и с обещание за безплатни лекарства. 

 

2 години, след като в Народното събрание двете формации се обиждаха на "политически проститутки" и за малко не стигнаха до юмручна разправа в залата и кулоарите покрай поредните дебати в поредния ремонт на Изборния кодекс, сега лидерите им демонстрират топли връзка и високо политическо доверие. 

 

Припомняме, през 2019 г. стана зверски скандал между патриотите и хората на аптекарския бос. Първо Веселин Марешки нарече патриотите "политически проститутки", а после Валери Симеонов му отвърна: "В едно сте прав - в парламента няма място за политически п....". 

 

Днес становището им е:

 

"В моменти на криза държавата има нужда от обединение. Ще работим за равноправна конкурентна среда в бизнеса, облекчаване на админстративните тежести и режими и борбата с монополите и олигархичните зависимости", както обяви Симеонов.

 

Очаквайте подробности за новата коалиция!

Станете почитател на Класа