Христо Иванов с предизборно обещание и въпрос към Трифонов и Манолова

Христо Иванов с предизборно обещание и въпрос към Трифонов и Манолова
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.02.2021
  • Сподели:

Не си търсим причина, за да оспорим изборния резултат. Искаме процедури и рестарт за честното провеждане на вота. Това заяви пред Нова телевизия съпредседателят на Демократична България Христо Иванов

 

"Нека членовете на СИК да е съгласят да бъдат снимани, за да има честни избори. Нека всички да можем да видим изборния процес. Най-лесно е да се снима с телефон, но само броенето и попълването на протоколите", призова още той. 

 

"Една бюлетина може да стане невалидна с драсване на химикала", допълни Иванов. 

 

"В Турция има автентични български демократи, които няма да гласуват за Доган и да се водят по Ердоган. ДПС ги плаши", коментира Христо Иванов

 

"Политиците трябва да направят така, че всички българи в чужбина да могат да гласуват. А не Валери Сименов да казва "да си хванат самолета". Тези хора ще искат да гласуват срещу наглостта и Симеонов", обясни съпредседателят на Демократична България. 

 

"Засега виждаме, че Външно министерство опитва да си свърши работата. Въпросът е принципен, а не за един или два гласа", коментира още Иванов темата за българите в чужбина. 

 

Коалиция с БСП, ГЕРБ и ДПС няма да правим. Искаме да видим дали Слави Трифонов и Мая Манолова стоят на нашата позиция за Гешев, политиката, икономиката, категоричен бе съпредседателят на ДБ. 

 

Имаме план, с който да намалим административната тежест със 70%, разкри като предизборно обещание Христо Иванов.

Станете почитател на Класа