БСП започва предизборни консултации с партии и НПО

БСП започва предизборни консултации с партии и НПО
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.01.2021
  • Сподели:

Започват разговорите, които Българската социалистическа партия организира с партии и неправителствени организации за обсъждане на предстоящите парламентарни избори с цел осигуряване честността на вота.

 

Първите разговори на БСП с извънпарламентарните партии и неправителствени организации за обсъждане на общи действия за провеждането на честни и свободни избори започват този следобед в столичен хотел. Очаква се в края да се постигне обединение около декларацията на БСП за свободни и честни избори, приета от Изпълнителното бюро на партията. Лидерът на социалистическата партия Корнелия Нинова призова:

 

„Предлагаме да обединим усилията си за паралелно преброяване, което ние като партия ще направим. Да, Изпълнителното бюро решихме да поканим и Мая Манолова, и Слави Трифонов, и всички други, които са заявили желание и готовност за гаранции за честни избори“.

 

До момента за поканата на червения лидер коментар направи във Фейсбук Слави Трифонов, лидер на партия „Има такъв народ“, който изрази резерви в подхода на социалистите.

Станете почитател на Класа