Огнян Аврамов се чувствал опетнен

Нищо не може да компенсира огромния негативен ефект, който има за мен и за моите близки, тази с нищо необоснована клеветническа кампания, която се разгърна срещу мен в медиите в последно време. Аз няма за какво да се оправдавам. Това заяви пред bTV Огнян Аврамов, бивш главен секретар на Народното събрание. Поводът: информацията, че се е опитал да изнесе документация и че е скрил 30 жилища, в които не живеели депутати. Според Аврамов след осем години на този пост човек събира немалко материали.
„Направен е протокол, ясно е, че няма изнесени документи”, обясни Аврамов. Той твърди, че кампанията срещу него е абсолютна измислица и плод на нечие обременено съзнание.
„Като гражданин, а не като председател на Народното събрание мога да кажа, че компетентните органи ще се произнесат по случая“, заяви пред „Класа“ Цецка Цачева, председател на НС. Тя беше категорична, че от нейна страна няма персонални обвинения. Председателката на парламента добави, че от ръководството са констатирали „меко казано, работа не по правилата на администрацията“, но дали това е нарушение, ще кажат други структури.

Станете почитател на Класа