Острие на ГЕРБ разби елементарните хейтъри за буса с ваксините на кренвирши "Леки"

Благодарение на ваксините и антибиотиците днес не умират деца в почти всяко семейство. Само заради ваксините и антибиотиците средната продължителност на живота е над 40 - 50 години.

 

Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. "Откритията на Дженър, Пастьор, Кох и Флеминг са най - великите човешки открития в историята. Готова съм да се ваксинирам още утре и няма никакво значение какво пише на хладилника, който ще ми достави ваксината.

 

Всичко друго е елементарен хейт", пише Атанасова. Благодарение на ваксините и антибиотиците днес не умират деца в почти всяко семейство. Само заради ваксините и... Публикувахте от Desislava Atanasova в Събота, 26 декември 2020 г.

 

В същото време от фирмата, предоставила буса с инициали на кренвирши "Леки", с който бяха транспортирани ваксините, излязоха с позиция за случилото се: В отговор на искане от "БУЛ БИО - НЦЗПБ" "Белла България" предоставя безвъзмездно специализиран хладилен транспорт на ваксините срещу COVID-19, предназначени за страната ни. Това съобщиха в изявление до медиите от компанията, в отговор на коментарите, че ваксините се транспортират с бусове за колбаси.

 

Острие на ГЕРБ разби елементарните хейтъри за буса с ваксините на кренвирши "Леки" - 0

 

Автопаркът на компанията отговаря на най-съвременните европейски изисквания за подобен тип превозни средства. Те са оборудвани с най-модерната хладилна техника, поддържаща специални температурни режими, датчици, термограф и др.

 

Високото качество на хладилните транспортни услуги на компанията е гарант за пълното спазване на условията за бързо и качествено транспортиране на ваксината до пунктовете в цялата страна, уверяват от компанията.

 

"Вярваме, че в условията на безпрецедентната криза, в която се намираме в момента, всеки е длъжен да даде своя принос за преодоляването ѝ, независимо от спецификата на дейността си, коментират от "Белла България". Важно е хладилната верига да бъде спазена и да има доказателство за това – термографът. Ситуацията е сложна. Хуморът е неуместен", завършват позицията си от "Белла България".

Станете почитател на Класа