Бойко Борисов има нов коз срещу Корнелия!

Премиерът Бойко Борисов възлага много надежди и отговорности на министърката на "бедните" Деница Сачева.


През последните дни именно Сачева е сред основните оратори на кабинета срещу протестиращите и по-специално контра на "отровното трио" Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков.


Амбициозната Сачева се изкатери на върха на изпълнителната власт преди малко повече от година и веднага се адаптира към голямата игра. Супер надъхана и безкомпромисна тя не се притеснява да влезе агресивно срещу опозицията и да защити политиката на правителството.


Сачева ще играе все по-голяма роля в Министерския съвет, след рокадите, които Борисов предложи, а Народното събрание одобри с гласуване. В лицето на Сачева, Борисов се надява да получи солидна опора в изкарването на третия си мандат като министър-председател. Още повече, че тепърва ще се усеща липсата на сменените министри Младен Маринов, Владислав Горанов и Емил Караниколов.


За медийните изяви на Сачева й помага завършената магистратура по Връзки с обществеността към Софийския университет „Св. Климент Охридски". Тя няма притеснение да застане пред камера и бързо да реагира на зададените й въпроси.


Очаква се в горещите парламентарни битки именно Сачева да е скритият коз на Бойко срещу Корнелия Нинова, която все повече ще напада правителството и ще търси пробойни в действията му. Със сигурност присъствието на Сачева на политическата арена ще направи играта още по-бърза и динамична!

Станете почитател на Класа