Калоян Паргов е новият стар лидер на БСП-София

Преди да тръгнем да консолидираме лявото и да даваме сигнали към обществото, трябва да подредим и нашата си къщичка, да се консолидираме, заяви в словото си пред делегатите той

Калоян Паргов е новият стар лидер на БСП-София.

Той спечели доверието на столичните социалисти на проведената в зала №3 градска конференция. Основните му опоненти бяха депутатите Георги Свиленски и Христо Проданов.

За Паргов са гласували 102 делегати на конференцията, а за Свиленски - 88.

Паргов имаше най-много номинации от районните организации на БСП-София. Той бе номиниран във всичките 24 района на София. Начело на столичната организация е от 26 октомври 2013 г.

В доклада си пред делегатите на форума Калоян Паргов очерта приоритетите за София занапред – модерна, екологично чиста, високотехнологизирана, добре организирана, в същото време красива, спокойна и удобна за живот столица.

Преди да тръгнем да консолидираме лявото и да даваме сигнали към обществото, трябва да подредим и нашата си къщичка, да се консолидираме, заяви в словото си пред делегатите по-рано днес Паргов. "Не да действаме по Ленински – преди да се обединим, ще се разделим. А по-скоро по завета на Левски – да си кажем кривиците, па да продължим, че Отечеството ни чака", каза той.

 

 

Станете почитател на Класа