Мая Манолова: Изборът на балотажа е между диктата и демокрацията

"Предстои да изберем между диктата и демокрацията. Да направим избор дали да отворим вратата и през нея да влезе свободната воля на гражданите във властта, или да продължат да ни управляват по същия начин" - това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова в нощта на изборите.

По предварителни данни тя се класира на втория тур на кметския вот в София, като изостава с около 10 на сто от Йорданка Фандъкова (ГЕРБ).

Манолова призова за надпартийна подкрепа на втория тур и изказа поздравления за "другите кандидати на промяната - те са достойни хора, които защитаваха каузата си въпреки натиска и ударите, които им нанесе властта".

"Резултатът от днес показа, че можем да спрем корупцията и еднопартийния монопол над съдбата на хората, можем да спрем мръсния въздух във властта и на улицата. София няма нужда от усмихнато лице - параван, зад което се крие всичко това", каза Мая Манолова.

"Пробивът е направен от гражданите - това, което партиите не можаха да направят за 14 години, го направиха хората. В София ще има балотаж", каза още Манолова в речта си.

Станете почитател на Класа