На какво не са готови някои за да намажат филията. Или философията на хамелеона....

Евгений Михайлов: Ще попреча на диктата, който се прави от Русия през сараите в "Бояна"ДПС, Атака и БСП показаха, че са скачени съдове

 

 

Изненадах се, че се вдигна такъв шум, че съм повел листата на ДОСТ в 24-и МИР в София. Листата е само от трима души. Аз съм на първо място, на второ е д-р Георги Боздуганов, автор на документалната книга "България - военният трофей на Сталин ,след него е историка Мариа Васева от сайта "desehistory". Ние не сме параван, за да теглим някого. Това е знакова листа и то от безпартийни! Сега софиянци имат възможност да гласуват мажоритарно.

 

 

Не виждам резон да не водя листа на ДОСТ, въпреки че съм бил от СДС. Аз съм защитавал винаги правата и свободите на хората, на които им бяха сменени имената по времето на тоталитарния режим. И преди 10ноември 1989 и след това. Никога се съм бил член на БКП". Още в началото българи и турци, християни и мюсюмани трябваше да бъдат заедно, но сценаристите оа КГБ и ДС създадоха ДПС с лидер Ахмед Доган. Това заяви пред BG on Air журналистът и режисьор Евгений Михайлов.

 

http://blog.nediko.info/wp-content/uploads/2014/05/Mestan-DPS-SDS.jpg

 

"Именно СДС защити възстановяването на имената на българските турци и мюсюлмани в България. Името на Лютви Местан излезе като агент Павел. В много от списъците имаше хора, които в началото на 90-те са лежали в затворите, а след това са обявени за агенти. Лютви Местан е бил писар в казармата. Оттогава му е картона, но няма данни да е имал досие. Но името му излезе в списъците на Държавна сигурност. Аз за Лютви Местан не съм чел доноси, които да е писал. Ако е писал, аз си тръгвам. "Атака" откриваше кампанията си в Москва. Сега атакистите Слави Бинев и Камен Пенков са кандидат-депутати от ДПС. Аз не се притеснявам от Турция и не виждам връзката между ДОСТ с южните ни съседи. В Турция живеят 300 хил. български граждани. Когато Местан видя, че Доган и Пеевски са кукли на конци на Кремъл, заложи много и направи рязък завой. Имам опасения от националсоциалистическата шизофрения. За ден получих куп обвинения, че съм кандидат на ДОСТ. Когато няма българи, се казва, че партията е етническа. Когато има българи в листата на партия, се пита какво правят при тутрците. Ще понеса упреците, знам в какво участвам", каза още Михайлов.

"Не ме е страх за имиджа ми. Понасял съм много удари. Наричани сме с Филип Димитров и Желю Желев "турци с фесове", защото защитихме нашите съграждани, на които БКП насилствено бе сменила имената. Преди година маските паднаха и ДПС показа лицето си. Издига депутати на "Атака". Видя се, че са скачени съдове като продукти на ДС и БКП.. Програмата ни не съвпада само с БСП и ДПС. Обединение ДОСТ предлага обединение на всички, които искат реална промяна и приемане на нова Конституция. БСП и ДПС не искат това. Те искат да ни извадят от НАТО и ЕС. Ще направя всичко за да попреча на диктата на сараите" и Кремъл, каза още Михайлов.

"Предаването ми "Минало (не)свършено" разказва за годините, в които се съгражда сбъркания преход. В него се показа и зачеването на ДПС от БСП и ДС. Много от героите на това предаване, репресирани по време на комунистическия режим, сега са симпатизанти и избиратели на Обединение ДОСТ. Трябва да се разруши монопола на ДПС над тези отрудени и изстрадали хора.

 

Станете почитател на Класа