Депутат от ДПС: Няма предварително наредени листи, сега започват предложенията

Ахмед Доган е най-големият български политик и тази оценка се споделя от всички лидери. Не мога да знам дали има лични контакти с Бойко Борисов. За мен е неизвестно как лидерът на БСП припозна тази популистка вълна на тема преференциите. Ние искаме оставката на това правителство. Но повече от това искаме да се намери механизъм за преодоляване на този политически модел.

 

 

По-важно е да намерим пътя на съгласието на системните политически партии. И когато постигнем такова обединение, тогава да се произведат избори и народът да каже кой ще изпълнява приоритетите. Това каза депутатът от ДПС Велислава Кръстева по БТВ.

 

.

 

 Нямаше сделка с ГЕРБ за преференцията. Не мога да знам кои са съветниците на премиера. Разговорите, които бяха водени преди да влезем в залата за ИК, засягаха приоритетите на ДПС. Увеличаване на прага на преференциите не беше между тях. Там беше машинното гласуване, агитацията на език, различен от нашия. За това ние настоявахме.

 

http://istinata.net/wp-content/uploads/2018/01/%D0%94%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD-%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2.jpg

 

Не зная за какъв див пазарлък става дума, както казва Корнелия Нинова, но не зная къде ГЕРБ и БСП се договориха задкулисно. Няма скрита коалиция между ГЕРБ и ДПС. Ние сме последователни 30 години. Когато сме в опозиция това е доста по-трудно. Подкрепяли сме ГЕРБ, когато интересите ни са съвпадали. Много се наслага в публичното пространство използване на инструмента на манипулация, с факти, с тази гадателската журналистика. Вероятно това е причина да се наслагват внушения, които нямат нищо общо с действителността. Ние имаме устойчива позиция за формулата на властта. Паническата реакция на ГЕРБ е вредна за самите тях. Трябва да има истински  дебат коя партия какво предлага.

Относно желанието да се наказват депутатите, които не ходят на работа,  с орязване на заплатата, Кръстева отговори: Знам колко време чете г-жа Марчева /водещата/, знам колко време се готви г-жа Марчева, знам какъв интелектуален труд е това. Така е и в парламентаризма. Работата на НС не е натискане на копчето. Който твърди, че има предварително подготвена листа на ДПС и Пеевски щял да е втори в нея,  спекулира или лъже. това е фейк с лице. Издава дълбок комплекс. Колегата е имал желание да се реализира върху ДПС и не е успял по някаква причина. Г-н Пеевски бе избиран за евродепутат.

 

 

1aasaa1

 

 

Станете почитател на Класа