Радев има два пъти по-голямо доверие, няма как да не предизвиква ревност в Борисов

Премиерът се опитва да го приобщава, а Радев казва няма да се сражавам с твоите беквокали, ще се сражавам с теб. Президентът е в тежка фаза, очаква го труден период. Опитва се да е основна опозиция",

заяви социологът

 

 

 

 

 

Изненада ме сделката за ЧЕЗ. В енергетиката винаги има нещо скрито, там винаги има сблъсък на огромни интереси.

 

Това каза социологът Първан Симеонов в ефира на предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3.

"Това, че енергетиката може да сваля правителства, го видяхме 2014 по времето на правителството на Пламен Орешарски", припомни той.

 

Румен Радев

 

”Г-н Симеонов каза нещо за Русия и се хареса на умната и красива среда в България. Ако той стане министър на енергетиката, то това ще успокои протестите за Пирин. Така и Николина Ангелкова ще запази поста си, но що Цветанов е казал, че министърът ще е от ГЕРБ, значи ще се върви в тази посока”, смята социологът.

 

Патриотите свършиха най-трудното – за една година не им падна рейтинга. Сега за дреболии да се разпадат, би било наивно. Би било глупаво. Ако можеше говоренето им да събори правителството, те нямаше да говорят така. Симеонов има ценно политическо качество да е откровен, казва това, което мисли, но има натрупано напрежение”, заяви Първан Симеонов.

 

”Обединението на трите формации е успешно и в исторически план е безпрецедентно”, категоричен бе той.  

"Идеята за президентска република би се харесала на обществото, но президентът Румен Радев не върви в тази посока. Той е избран като протест срещу статуквото. Има още четири години и не трябва да влиза в престрелки с партиите, но въпреки всичко той изнервя политиците", коментира още Симеонов.

 

"Очевидно е, че Румен Радев има два пъти по-голямо доверие. Това няма как да не предизвика ревност от Бойко Борисов. Премиерът се опитва да го приобщава, а Радев казва няма да се сражавам с твоите беквокали, ще се сражавам с теб. Президентът е в тежка фаза, очаква го труден период. Опитва се да е основна опозиция", заяви той. 

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа