Политическото лицемерие на този пишман патриот, което днес лъщи с целия си блясък

В ранните часове на 10 декември 2016 г. се случва една от най-ужасните трагедии през последните години в България.

 

Мощен взрив от дерайлирала композиция в центъра на село Хитрино изпепелява десетки къщи и отнема живота на седем души, а 29 бяха ранени.

БЧК организира дарителска кампания , от която събра над 2 милиона за пострадалите, стотици хиляди български граждани правят дарения , организират доброволчески отряди за почистване на домовете. Правителството, макар и в оставка действа напълно адекватно и предотвратява още по-голяма трагедия, успявайки да потуши пожарът от дерайлиралите цистерни.

 

 

На фона на тази национална трагедия се изявява и един краен националист. В собствената си Кабеларка, лицето Валери Симеонов упреква в наивност българския народ за проявената си съпричастност. Обвинява за всевъзможни грехове премиерът Бойко Борисов, като го обвинява, че е създал излишно напрежение. Същият не пропуска да създаде и религиозно напрежение, обвинявайки мюфтиите за молитвата, която са организирали. Така наречения патриот не пропуска да оплюе и президентът Радев. Естествено крайния националист удобно пропуска да съобщи той лично с какво допринесе и с какво се изрази неговата съпричастност. Вероятно неговата съпричастност се изразяваше в правенето на сметки колко и защо държавни помощи са дадени на пострадалите?

 

Резултат с изображение за валери симеонов карикатура тоалетна

 

В оплюването и умело пропагандиране на етническо разделение, пишман националиста включва дори святата личностна Васил Левски, националистът включва дори институция като БАН, продължавайки да сипе хули срещу премиера Бойко Борисов ето и линк за неговите действия:

 

Политическото лицемерие на този пишман патриот днес лъщи с целия си блясък.

 

http://www.segabg.com/pic/12638/883293-l.jpg

 

Същият този е вицепремиер не на кой да е, а именно на Бойко Борисов. Същия този не се посвени да заведе цяла кохорта медии и помпозно да открие една обикновена тоалетна (WC).

 

Същия този не се посвени да мълчи гузно за трагедията в бургаските села Братово, Равнец и Черни връх.

 

За да бъде предотвратена случилата се трагедия в тези села управляващите от ГЕРБ и сегашни коалиционни партньори на националиста са похарчили десетки милиони. Сега обаче националиста Валери Симеонов мълчи и си трае-да не забравяме сега той е вицепремиер и дясна ръка на Бойко, а когато си във властта много бързо те хваща и политическата амнезия. Времето обаче има една много силна черта и тя е-да покаже с цялата си мощ политическото лицемерие и истинското лице на крайния националист.

 

Вероятно точно за такива „патриоти“ Христо Ботев е написал и прочутото си стихотворение.

 

 

 

Станете почитател на Класа