Путин няма да се кандидатира на изборите за президент

1. Владимир Путин няма да отиде на избори.

 

2. Наследникът му ще бъде 45-годишния губернатор на Тулска област Алексей Дюмин.

 

3. Изборите ще се проведат в деня на присъединяването на Крим – 18 март. Дюмин като командващ Силите за специални операции на Русия получи за тази операция звездата на Герой на Русия. Между другото, денят на Силите за специални операции на Русия ще се празнува на 27 февруари, т.е. в хода на избирателната кампания. Е, и 23 февруари не забравяме. Цялата избирателна кампания ще мине под надслов “защитник” и ще бъде посветена на кандидата на политическите науки (дисертацията му е посветена на принципите на дейността на “европейската осморка”), на губернатора-стопанственик, на генерал-лейтенанта Алексей Дюмин, служил 20 години във ФСО (Федералната служба за охрана на РФ – бел.пр.), ГРУ и Министерството на отбраната на Русия (завършил службата си като заместник министър на отбраната на РФ)

 

4. Председател на правителството ще бъде губернатора на Новогородска област, икономист, бивш куратор на АСИ (Агенция за стратегически инициативи – бел. пр.), автор на икономическите програми на губернатора Дюмин – Андрей Никитин.

 

5. Министър на отбраната ще остане Сергей Шойгу, “Кримската пролет” свърза в една верига Путин, Дюмин и Шойгу и е залог за тяхната колективна сигурност. Министър на външните работи ще остане Сергей Лавров. За да не се притесняват Шойгу и Лавров, генерала и дипломата Анатолий Антонов ще изпратят посланик в САЩ (беше заместник на Шойгу и заместник на Лавров).

 

6. Председател на ФСБ ще стане колегата на Дюмин от ФСО Евгений Зиничев. Именно той много бързо напусна поста губернатор на Калининградска област (не поработи и два месеца) и усвоява длъжността заместник председател на ФСБ.

 

7. Начело на Росгвардия остава довереното лице на Владимир Путин – Виктор Золотов.

 

8. Вячеслав Володин до 2020 година остава председател на Държавната Дума.

 

9. Собянин по принцип може през есента на 2018 година да бъде преизбран за кмет на Москва, ако на този пост не поиска да отиде Сергей Кириенко. Ако поиска, то на “организатора на победите” никой няма да откаже. През 1999 година Кириенко вече участва в изборите за кмет на Москва, отстъпвайки на Юрий Лужков. Кириенко умее да постига резултат.

 

10. Зюганов, Жириновски и Миронов ще бъдат задължени да участват в изборите като статисти. Това ще бъдат последните им избори, след които ще станат пожизнени членове на Съвета на федерацията от президентската квота.

 

11. Не е изключено на изборите за президент да пуснат и Алексей Навални, когото Дюмин ще победи на втория тур. Новият президент ще дойде за 12 години и няма да бъде зле, ако победи честно. Така или иначе ще има някакъв ярък опозиционер, близък до Навални …. Високата летва ще бъде осигурена (не по-малко от 70%). Вторият тур ще бъде на 1 април, Дюмин ще получи повече от 70%.

 

12. Във всеки слуай, след като ги няма Зюганов, Жириновски и Миронов ще бъде реформирана партийната система на Русия. Довиждане КПФР, СР и ЛДПР! В Държавната Дума, образец 2021 ще пуснат конструктивната опозиция начело в Алексей Навални.

 

13. Курсът на Русия ще бъде европейски и всички “мракобеси” (Соловьови, Кисельови и прочие) ще бъдат предадени на вторични суровини.

 

14. Путин ще бъде “бащата на нацията” подобно на китайския Дън Сяопин (ще измислят название на длъжността).

 

15. Дмитрий Анатолиевич ще се присъедини към “газовиците” (бизнеса с газ – бел.пр.) или ще стане председател на Конституционния Съд.

 

 

Станете почитател на Класа