Евродепутат се закани: Ще направя луди сърбите!

Ще се научат да спазват всички европейски правила, ако искат да бъдат част от Европейския съюз,

заяви Ангел Джамбазки

"Ще направя луди сърбите в Брюксел, не може да тъчат на два стана, ще се научат да спазват всички европейски правила, ако искат да бъдат част от Европейския съюз. Това ще влезе в доклада за разширение, днес ще сезирам всички органи във външна комисия от която съм част и аз." Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки пред Би Ти Ви по повод арестуваните български лекари в Сърбия. 

 

Той определи това, като скандал, който го няма никъде по света. "Лекарите извършващи хуманитарна помощ да бъдат арестувани. Хората отиват да дават безплатни консултации, никой не е седнал да прави сърдечна операция", допълни депутатът от ВМРО.

 

По повод скандалните искания на лидера на ДОСТ Лютви Местан, евродепутатът заяви, че той може да иска всичко пред Сюлейман Гьокче и турското посолство. "Никой никому не дължи уважение заради произхода, аз не уважавам този човек, защото се крие в турското посолство, той се държи като ехо на Ердоган", каза още Джамбазки, като допълни че Местан прави всичко това защото няма пари.

Станете почитател на Класа